Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cocktailworkshop & Dinnerparty in Groningen

Details over dit uitje
Workshop Cocktailparty Tacofiësta Cocktailworkshop Diner Groningen Evenementen Amsterdam

Groepsuitje organiseren met een azuurblauw tintje? Ook als het niet al te zonnig is brengt Groningen Evenementen de zomer een stuk dichterbij tijdens de Cocktailworkshop & Dinnerparty in Groningen. Geniet van een verrassende workshop waarin het mixen van drankjes tot ware kunst is verheven en sluit het af met een gezellig diner op een leuke locatie in Groningen.

17.00 - 19.00 Cocktail Workshop

Bloody Mary, Kir Royale of een Screw Driver? Tijdens onze cocktail workshop wordt jullie de basistechniek van het cocktailmixen en -shaken bijgebracht. Jullie krijgen uitleg over de geschiedenis en naamgeving van diverse cocktails, de verschillende technieken en uitleg over de filosofie achter het maken van de 'ultimate' cocktail. Na deze workshop weten jullie niet alleen op de juiste wijze cocktails te bereiden, maar weten jullie ook iets meer over welke combinaties ook echt werken.

19.00 - 21.00 Diner

Heerlijk nagenieten en bijpraten over de cocktailkennis die jullie vergaard hebben tijdens een gezellig diner naar eigen keuze.

Wat dachten jullie van dit recept om uw avond mee te beginnen?

- 2.0 cl Vodka
- 1.0 cl Perzik likeur
- 2.0 cl Orange juice
- 2.0 cl Cranberry juice
- IJsblokjes

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • Cocktailworkshop in zonnig humeur!
  • Uitgebreid 3-ganger diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje op onze site staan aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan