Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Coole Scootertour in Groningen

Details over dit uitje
Coole Scootertour Rondleiding Groningen Evenementen Amsterdam

Groningen en de omgeving van de stad verkennen op een scooter? Deze Coole Scootertour van Groningen Evenementen is speciaal bedacht voor elk groepsuitje of bedrijfsuitje waarbij mobiliteit voorop staat. Jullie rijden langs diverse bezienswaardigheden en fraaie landschappen en stoppen af en toe even om een leuk verhaal te horen van onze professionele gids.

Jullie zoemen, samen met jullie duopassagiers, langs de mooiste plekjes van Groningen. Lekker in de open lucht, niet gehinderd door files en andere obstakels. Net zo vrij als op de fiets, maar zonder de vermoeidheid van het trappen!

Vooraf de route bepalen van deze Scootertour of even een pauze inlassen bij een gezellig café? Bespreek jullie wensen met onze klantenservice.

Nota bene!

Jullie rijden met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te besturen is 18 jaar en jullie dienen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

TIP:

Tegen een meerprijs van € 17,50 p.p. excl. BTW heeft ieder een eigen scooter.

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. Jullie kunnen ook gewoon voor minder personen boeken maar je komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan