Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dinner Cruise Rondvaart in Groningen

Details over dit uitje

Genieten van een heerlijk 3-gangen diner tijdens de Dinner Cruise rondvaart van Groningen Evenementen, terwijl de boot u langs de mooiste plekjes van Groningen en ommeland vaart.

Terwijl u langs de mooiste en sfeervolste plekjes van de Groningense binnenstad glijdt, wordt u bediend door professionele obers en geniet u van heerlijke spijzen en dranken. Mmmm, dà’s echte verwennerij!

En, zoals u van Groningen Evenementen gewend bent, kunt u in overleg met ons kiezen voor een menu dat u het best geschikt acht voor deze avond. Vlees, vis of allebei? Vegetarisch? Frans, Italiaans? U zegt het maar, weinig is onmogelijk!

Voor iedere man, vrouw of groep die Groningen écht wil beleven.

Inclusief:
  • Privé boot
  • Uitgebreid dinerbuffet
  • Bediening aan boord
  • Drank op basis van nacalculatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Vaartijden

In Groningen zijn de bruggen slechts beperkt geopend, de vaartijden van de cruises van Groningen Evenementen vertrekken daardoor om de volgende tijden:
- 9.30 uur
- 11.15 uur
- 12.45 uur
- 14.00 uur
- 15.15 uur
- 17.15 uur

Wilt u uw eigen Groningense Grachten Cruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! U weet: weinig is onmogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan