Scroll voor meer
050 820 02 88
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tour in Groningen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
High Tour in Groningen

Even lekker op stap met collega's, familie of vrienden in het centrum van Groningen? De High Tour in Groningen is een bedrijfsuitje of groepsuitje van Groningen Evenementen dat bol staat van de verrassingen. Niet in de laatste plaats serveren wij u vlak na de rondleiding of stadswandeling een authentieke High Tea vergezeld van allerlei lekkernijen.

Wij verwelkomen uw voltallige gezelschap op een gezellig terrasje of in een café in het centrum van Groningen voor een heerlijk kopje koffie en een stukje gebak. Onze stadsgids zal zich weldra bij u voegen voor wat eerste boeiende anekdotes en achtergrondverhalen over de stad.

Vervolgens wandelt u samen met onze gids langs alle bezienswaardigheden en monumenten; over de Grote Markt, de Martinitoren (d'Olle Grieze), het Goudkantoor, het Stadhuis, de Hoofdwacht aan de voet van de Martinitoren, het provinciehuis en het Prinsenhof, de Vismarkt, de Korenbeurs, de Oude Boteringestraat met het Calmershuis (één van de oudste huizen van de stad) en langs nog veel meer bekende Groningse monumenten.

Na een uitgebreide rondleiding van anderhalf uur leggen we aan bij een restaurant waar een uitgebreide High Tea met allerlei lekkers op u staat te wachten. Deze High Tea is niet alleen een culinair hoogtepunt maar tevens een lust voor het oog.

Uitgebreid 'High Tea-en' en Groningen van A tot Z bekijken, dat is het recept voor een heerlijke ontspannen middag. Onze uitgebreide ervaring met het organiseren van rondleidingen maakt van uw High Tea Tour een ware belevenis. Veel plezier!

Programma:

12.00-12.30 Koffie met gebak
12.30-14.00 Tour door de stad
14.00-16.00 High Tea

Inclusief:
  • Koffie en gebak
  • Professionele gids tijdens de tour
  • Uitgebreide High Tea

De stadsgidsen van Groningen Evenementen spreken diverse talen. Neem contact op met onze medewerkers om alle mogelijkheden te bespreken.

Niet zo'n zin om te wandelen? Tegen een kleine meerprijs doet u uw rondleiding per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden!

Worden de arrangementen van Groningen Evenementen alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen en begeleiders spreken diverse talen. Onze arrangementen kunnen in meerdere talen geboekt worden, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij onze prijzen bepalen op het minimale aantal dient u echter wel voor dit aantal personen te betalen, maar overleg met ons voor de mogelijkheden!
Waar in Groningen starten de arrangementen van Groningen Evenementen?
Veel van onze uitjes starten in het centrum van Groningen op loopafstand van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Groningen Evenementen begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Groningen Evenementen organiseert uitsluitend privé arrangementen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Groningen is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Groningen Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Groningen Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan