Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tour in Groningen

Details over dit uitje

Even lekker op stap met collega's, familie of vrienden in het centrum van Groningen? De High Tour in Groningen is een bedrijfsuitje of groepsuitje van Groningen Evenementen dat bol staat van de verrassingen. Niet in de laatste plaats serveren wij u vlak na de rondleiding of stadswandeling een authentieke High Tea vergezeld van allerlei lekkernijen.

Wij verwelkomen uw voltallige gezelschap op een gezellig terrasje of in een café in het centrum van Groningen voor een heerlijk kopje koffie en een stukje gebak. Onze stadsgids zal zich weldra bij u voegen voor wat eerste boeiende anekdotes en achtergrondverhalen over de stad.

Vervolgens wandelt u samen met onze gids langs alle bezienswaardigheden en monumenten; over de Grote Markt, de Martinitoren (d'Olle Grieze), het Goudkantoor, het Stadhuis, de Hoofdwacht aan de voet van de Martinitoren, het provinciehuis en het Prinsenhof, de Vismarkt, de Korenbeurs, de Oude Boteringestraat met het Calmershuis (één van de oudste huizen van de stad) en langs nog veel meer bekende Groningse monumenten.

Na een uitgebreide rondleiding van anderhalf uur leggen we aan bij een restaurant waar een uitgebreide High Tea met allerlei lekkers op u staat te wachten. Deze High Tea is niet alleen een culinair hoogtepunt maar tevens een lust voor het oog.

Uitgebreid 'High Tea-en' en Groningen van A tot Z bekijken, dat is het recept voor een heerlijke ontspannen middag. Onze uitgebreide ervaring met het organiseren van rondleidingen maakt van uw High Tea Tour een ware belevenis. Veel plezier!

Programma:

12.00-12.30 Koffie met gebak
12.30-14.00 Tour door de stad
14.00-16.00 High Tea

Inclusief:
  • Koffie en gebak
  • Professionele gids tijdens de tour
  • Uitgebreide High Tea

De stadsgidsen van Groningen Evenementen spreken diverse talen. Neem contact op met onze medewerkers om alle mogelijkheden te bespreken.

Niet zo'n zin om te wandelen? Tegen een kleine meerprijs doet u uw rondleiding per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan