Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Groningen – Tablet City Game

Details over dit uitje

Heeft u zin in een avontuurlijke City Game in Groningen. Groningen Evenementen heeft voor u de Kolonisten van Groningen, speel nu het populaire (bord)spel in het stadscentrum van Groningen.

Het doel van het spel is om uw kolonie zo groot mogelijk uit te breiden. Door gebouwen en plekken in te sluiten verzamelt u grondstoffen en kunt u deze geplunderde buit verhandelen en nog meer rijkdom vergaren.

In teams gaat u de strijd aan, wie van u weet binnen de gegeven tijd de meeste rijke kolonie in Groningen te worden? U krijgt van ons Tablets mee om het spel te kunnen spelen. Evenals het bordspel kunt u ridderkaarten spelen, ontwikkelingskaarten kopen en steden plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

Via de tablets krijgt u zicht op de 'vruchtbare' gebieden van Groningen en vindt u de plekken waar echt iets te halen valt. Probeer sneller te zijn dan de andere teams en maak kans op een prachtige prijs.

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal dat staat aangegeven op onze website is geen vaststaand gegeven. U kunt ook met minder mensen deelnemen, mits u voor het minimale aantal personen betaalt.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan