Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht in Groningen

Details over dit uitje
Kroegentocht Bars Tour Wandeltocht Groningen Evenementen Amsterdam

Ben je een barhanger, feestbeest of kroegtijger en wil je wel eens de gezelligste kroegen van Groningen aan een nader onderzoek onderwerpen? Ga op stap met de professionele gids van Groningen Evenementen en ontdek alle gezellige horecapaleisjes die Groningen te bieden heeft. Geniet onderweg van sappige anekdotes, grappige kroegverhalen en verrassende vertellingen uit het echte leven.

Boerenkroeg of studentencafé? In elke kroeg wacht weer een nieuwe borrel. Uiteraard verneem je ook wat voor volk hier doordeweeks komt en waarom juist deze kroeg zo populair is. Groningen kent een enorm aantal cafés, wij selecteren die kroegen waar je echt geweest moet zijn.

Dus: in iedere kroeg een borrel en een mooi verhaal! En luister goed naar de verhalen van de gids, want aan het einde van de stadswandeling gaan we jullie overhoren! Haha!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding (échte Groningse gids met jarenlange ervaring)
  • 4 kroegstops (exclusief drankjes)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal personen dat voor dit arrangement op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan