Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch Cruise in Groningen

Details over dit uitje

Nuttig een uitgebreide lunch aan boord van de prachtige Lunch Cruise, waarbij u 1,5 uur lang door de Groningse wateren vaart.

U kunt natuurlijk lunchen op een terrasje, of binnen in een restaurant in Groningen.

Misschien denkt u er wel over om gewoon uw eigen 'bammetje' op te eten, al slenterend over de Grote Markt of door de Oude Ebbingestraat of terwijl u op een bankje in het Noorderplantsoen zit. Maar Groningen Evenementen' lunchcruise is echt veel leuker, tenminste, dat vinden wij.

Da’s pas genieten, geloof ons!

En als u wilt kunnen we u ook één van onze ervaren gidsen laten meevaren. Terwijl u van uw sandwich hapt, vertelt hij of zij de mooiste verhalen en anekdotes over de plaatsen waar u langs vaart.

Inclusief:
  • Privé boot
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Bediening aan boord
  • Koffie en thee
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Vaartijden

In Groningen zijn de bruggen slechts beperkt geopend, de vaartijden van de cruises van Groningen Evenementen vertrekken daardoor om de volgende tijden:
- 9.30 uur
- 11.15 uur
- 12.45 uur
- 14.00 uur
- 15.15 uur
- 17.15 uur

Wilt u uw eigen Groningense Grachten Cruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! U weet: weinig is onmogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Het minimale aantal dat staat aangegeven op onze website is geen vaststaand gegeven. Mocht u met minder personen willen deelnemen dan kan dat, maar dan komt u op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan