Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart – High Tea – Groningen Express

Details over dit uitje
Rondvaart High Tea Amsterdam Express Groningen Evenementen

Bent u ooit al op een rondvaart door de grachten van Groningen geweest? Beleef nu Groningen Evenementen' Rondvaart - High Tea - Groningen Express arrangement.

11.00 - 12.00 Rondvaart

Geniet van de mooiste vaarwegen in en rondom Groningen en maak van uw dagje uit in deze prachtige stad een ontspannen belevenis.

12.15 - 13.30 High Tea

Na de rondvaart nodigen wij u uit voor een echte uitgebreide High Tea in het centrum van Groningen. Dit prachtige karakteristieke pand herbergt een geweldige bakkerswinkel, waar ambachtelijke lekkernijen op ambachtelijke wijze worden gebakken door ambachtelijke bakkers.

Hier kunt u genieten van scones, sandwiches, friandises en natuurlijk verschillende soorten thee.

13.30 - 17.30 Groningen Express

De naam van dit spel is gebaseerd op de tv-serie Peking Express; een serie waarin een aantal koppels al liftend dwars door Azië (of andere werelddelen) reist en onderweg opdrachten uitvoert en waarbij uiteindelijk maar 1 koppel wint.

In koppels van 5 tot 8 personen gaat u het ultieme avontuur aan in Groningen Express; u weet niet waar u terechtkomt en welke gevaren u tegenkomt. U hebt maar één doel: de finale halen...!

Het snelste team met de meeste juiste oplossingen wint! Met het goed uitvoeren van de opdrachten kun je ook nog een snellere vervoermogelijkheid winnen, dus dubbel voordeel!

Inclusief:
  • Rondvaart
  • Uitgebreide high tea
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Vervoersmiddelen
  • Strippenkaarten
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal personen dat voor dit arrangement op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan