Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart in Groningen

Details over dit uitje

Even lekker genieten van uw gezelschap, de stad en het water? Met de rondvaart in Groningen van Groningen Evenementen zet u uw groepsuitje compleet in de steigers. Geniet van de mooiste vaarwegen in en rondom Groningen en maak van uw dagje uit in deze prachtige stad een ontspannen belevenis.

De boottochten van Groningen Evenementen laten de mooiste ommelanden en vaarwegen van de stad zien. Langs de Zuiderhaven en langs het oude museum, een stukje varen op de Hoge en Lage Aa richting de Noorderhaven of koers zetten naar het Reitdiep, het kan allemaal. Wilt u vooraf de exacte route van deze rondvaart weten? Neem contact op met onze medewerkers.

Inclusief:
  • Huur rondvaartboot
  • Mooie vaarroute door en rond Groningen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Alleen een boot huren om de vaarwegen in en rondom Groningen te verkennen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren maar wel inclusief schipper! Zo bepaalt u zelf waar u allemaal naartoe vaart. Neem contact op met onze medewerkers en informeer naar de mogelijkheden!

Het minimale aantal personen dat voor dit vaararrangement op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan