Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scooter Rally in Groningen

Details over dit uitje
Scooter Rally Speurtocht Groningen Evenementen Amsterdam

De Super Scooter Rally van Groningen Evenementen is niet voor waaghalzen, wel voor stoere girls en boys die gezellig door de stad willen toeren en een kleine competitie willen aangaan met de tegenpartij. Ontdek Groningen op zeer originele wijze, gooi het gas even lekker open. Op elke scooter is plaats voor twee personen.

Elk team krijgt een opdrachtenlijst mee die de bijzitter losjes in de hand kan houden. We hebben voor ieder duo een prachtige scooter klaar staan, waarmee jullie beginnen aan deze dwaze maar o zo enerverende rallyspeurtocht door Groningen!

De persoon achterop geeft aanwijzingen over de juiste (en kortste) route die moet worden gevolgd. De checkpoints worden op het allerlaatste moment pas aan jullie doorgegeven, zodat jullie van tevoren nooit weten waar jullie uiteindelijk belanden. Wees dus alert en rij niet zomaar een straat in!

Het team dat de meeste opdrachten het best heeft uitgevoerd èn ook nog es de snelste door de jungle van de stad is gekomen, wint de hoofdprijs!

Inclusief:
  • Prijsuitreiking
  • 1 drankje
  • Drankje voor onderweg
  • 1 scooter per 2 personen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Let op:

U rijdt met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te kunnen besturen is 18 jaar en u moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

TIP:

Tegen een meerprijs van €17,50 p.p. excl. BTW heeft ieder een eigen scooter.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand spelprogramma's is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan