9.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 152 reviews
050 820 02 88
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Super Scooter Speurtocht in Groningen

Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Super Scooter Speurtocht in Groningen

Met collega's of je gehele studentenvereniging iets leuks doen in Groningen? Met deze Super Scooter Speurtocht van Groningen Evenementen ontdekken jullie de stad op zeer originele wijze. Jullie gaan puzzels oplossen en vragen beantwoorden en scheuren van locatie naar locatie aan de hand van een routeomschrijving.

Jullie gezelschap wordt verdeeld in koppels die bestaan uit stuurman of stuurvrouw en een bijrijder die de route uitstippelt.

Jullie ontvangen bij de start van het evenement een stadsplattegrond en met z'n allen rijden jullie vervolgens de binnenstad in. Bij iedere bezienswaardigheid krijgen jullie een opdracht of puzzel voorgeschoteld die jullie dienen op te lossen voordat jullie doorrijden naar de volgende checkpoint.
Onderweg is er natuurlijk even tijd voor een korte pauze, maar denk erom, de tijd tikt door... En ook de gereden tijd maakt onderdeel uit van het eindresultaat!

Door het goed oplossen van de vragen en puzzels scoor je punten en... wie aan het einde van de rit de meeste goede oplossingen heeft, wint de altijd felbegeerde super-scooter-hoofdprijs!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Drankje voor onderweg
  • 1 scooter per duo
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding gegarandeerd, ook zeer geschikt als bedrijfsuitje
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Let op:

Jullie rijden met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te kunnen besturen is 18 jaar en de bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

TIP:

Tegen een meerprijs van € 17,50 p.p. excl. BTW heeft ieder een eigen scooter.

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. Jullie kunnen ook gewoon voor minder personen boeken maar je komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Worden de arrangementen van Groningen Evenementen alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen en begeleiders spreken diverse talen. Onze arrangementen kunnen in meerdere talen geboekt worden, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij onze prijzen bepalen op het minimale aantal dient u echter wel voor dit aantal personen te betalen, maar overleg met ons voor de mogelijkheden!
Waar in Groningen starten de arrangementen van Groningen Evenementen?
Veel van onze uitjes starten in het centrum van Groningen op loopafstand van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Groningen Evenementen begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Groningen Evenementen organiseert uitsluitend privé arrangementen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Groningen is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Groningen Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Groningen Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan