Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Super Scooter Speurtocht in Groningen

Details over dit uitje
Super Scooter Speurtocht Groningen Evenementen Amsterdam

Met collega's of je gehele studentenvereniging iets leuks doen in Groningen? Met deze Super Scooter Speurtocht van Groningen Evenementen ontdekken jullie de stad op zeer originele wijze. Jullie gaan puzzels oplossen en vragen beantwoorden en scheuren van locatie naar locatie aan de hand van een routeomschrijving.

Jullie gezelschap wordt verdeeld in koppels die bestaan uit stuurman of stuurvrouw en een bijrijder die de route uitstippelt.

Jullie ontvangen bij de start van het evenement een stadsplattegrond en met z'n allen rijden jullie vervolgens de binnenstad in. Bij iedere bezienswaardigheid krijgen jullie een opdracht of puzzel voorgeschoteld die jullie dienen op te lossen voordat jullie doorrijden naar de volgende checkpoint.
Onderweg is er natuurlijk even tijd voor een korte pauze, maar denk erom, de tijd tikt door... En ook de gereden tijd maakt onderdeel uit van het eindresultaat!

Door het goed oplossen van de vragen en puzzels scoor je punten en... wie aan het einde van de rit de meeste goede oplossingen heeft, wint de altijd felbegeerde super-scooter-hoofdprijs!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Drankje voor onderweg
  • 1 scooter per duo
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding gegarandeerd, ook zeer geschikt als bedrijfsuitje
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Let op:

Jullie rijden met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te kunnen besturen is 18 jaar en de bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

TIP:

Tegen een meerprijs van € 17,50 p.p. excl. BTW heeft ieder een eigen scooter.

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. Jullie kunnen ook gewoon voor minder personen boeken maar je komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan