The Ratrace 88 spel in Groningen
Groningen Evenementen presenteert u het ultieme uitje waarin humor en spanning bovenaan staan: The Ratrace 88! The Ratrace 88 is een combinatie van het Wie is de Rat spel en Crazy 88... dat wordt lachen, gieren, brullen!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Groningen Express opdrachtenspel
Groningen Express is gebaseerd op Peking Express, waarin koppels liftend onderweg opdrachten uitvoeren.
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
Rondvaart met Lunch en Fietstocht in Groningen
Groningen Evenementen heeft veel ervaring in het organiseren van een gezellige Rondvaart met Lunch en Fietstocht in Groningen.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Fietspuzzeltocht met Lunch en Borrelsloep in Groningen
Groningen Evenementen start in het Fietspuzzeltocht met Lunch en Borrelsloep arrangement uw dagje uit met een spannende speurtocht door het centrum van Groningen.
Vanaf 15 personen
6.0 uur
Favoriet
Rondleiding met Lunch en GPS-tocht in Groningen
U wandelt met de gids van Groningen Evenementen langs alle hoogtepunten van de stad Groningen, geniet van een heerlijke lunch naar eigen keuze en sluit af de leukste met GPS Tocht in Groningen.
Vanaf 15 personen
6.5 uur
Favoriet
Barbecuesloep in Groningen
De beste BBQ avond begint met een ontspannen boottocht op het water. Groningen Evenementen heeft voor elk familie-uitje, groepsuitje of bedrijfsuitje een BBQ sloep voor u klaar liggen, gevuld met alles wat een uitgebreide BBQ nodig heeft.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Walking Dinner met gids in Groningen
Niets is leuker dan tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje verschillende restaurants in de binnenstad van Groningen ontdekken in combinatie met een gezellige stadswandeling.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Speurtocht Old Groningen
Met de Old Groningen Speurtocht neemt Groningen Evenementen u mee naar de oudste plekjes van de stad. ontdek de oudste bezienswaardigheden en beleef de geschiedenis opnieuw!
Vanaf 15 personen
3.0 uur
Favoriet
Bonbon Workshop – Diner in Groningen
Wilt u wel eens weten hoe ze die Bonbons eigenlijk smaken maar wilt u ook nog even lekker dineren in een gezellig restaurant in Groningen? Met dit speciale arrangement combineert Groningen Evenementen alles wat lekker smaakt.
Vanaf 12 personen
5.0 uur
Favoriet
Schilderworkshop in Groningen
Voor de creatievelingen onder ons heeft Groningen Evenementen het ultieme uitje: de Schilderworkshop in Groningen! Beschilder uw eigen doeken onder leiding van deskundige artiesten.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Oud-Hollandse Spelen in Groningen
Groningen Evenementen gaat terug in de tijd, in Groningen, waar een aantal originele Oud-Hollandse Spelen en spelletjes voor u staat opgesteld.
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Bonbon Workshop in Groningen
Tijdens de Bonbon Workshop van Groningen Evenementen leert u de lekkerste Bonbons maken van de heerlijkste chocolade met de rijkste vullingen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Rondvaart – High Tea – Groningen Express
Bent u ooit al op een rondvaart door de grachten van Groningen geweest? Beleef nu Groningen Evenementen' Rondvaart - High Tea - Groningen Express arrangement.
Vanaf 20 personen
6.5 uur
Favoriet
Fietspuzzeltocht in Groningen
Met de fietspuzzeltocht van Groningen Evenementen puzzelt u zich op de fiets door het mooie centrum van Groningen aan de hand van een stadsplattegrond.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
GPS Speurtocht in Groningen
Met de GPS Speurtocht van Groningen Evenementen ontdekt u op een onwijs leuke manier de stad Groningen. Aan de hand van coördinaten die u ontvangt, wordt de locatie aangegeven waar de volgende opdracht uitgevoerd moet worden!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
GPS Fietspuzzeltocht in Groningen
Doe met Groningen Evenementen de GPS Fietspuzzeltocht in Groningen. Met deze tocht krijgt u geen plattegrond van ons mee maar u gaat uw weg vinden met een GPS. Deze vakkundige gids laat u de route naar uw locatie in een rechte lijn zien en u gaat op eigen gelegenheid de stad doorkruisen om de waypoints te vinden.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Percussie Workshop Djembé in Groningen
Muziek is iets waar niemand zonder kan. Wat is er dan ook leuker dan muziek maken samen met vrienden, familie of collega’s?! De Percussie Workshop Djembé van Groningen Evenementen zorgt voor gezelligheid, teambuilding, en uiteraard een fantastische sfeer.
Vanaf 12 personen
1.0 uur
Favoriet
Stadswandeling met gids in Groningen
Ontdek met Groningen Evenementen het altijd gezellige en historische centrum. Volg de gids naar de Grote markt, de Poelestraat en nog veel meer
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Hofjes rondleiding in Groningen
Groningen Evenementen laat u bij de Rondleiding Hofjes genieten van de oudste Hofjes in de hectische binnenstad van Groningen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Kroegentocht in Groningen
Ben je een barhanger, feestbeest of kroegtijger en wil je wel eens de gezelligste kroegen van Groningen aan een nader onderzoek onderwerpen? Ga op stap met de professionele gids van Groningen Evenementen en ontdek alle gezellige horecapaleisjes die Groningen te bieden heeft. Geniet onderweg van sappige anekdotes, grappige kroegverhalen en verrassende vertellingen uit het echte leven.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet