Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen in Groningen

Details over dit uitje

Groningen Evenementen nodigt u uit om te komen vergaderen op een gezellige locatie in het centrum van de stad. Geniet van ons compleet op maat gemaakte vergaderarrangement.

09.00u - 12.00u Vergaderen

U wordt ontvangen op een locatie in het hart van Groningen met een heerlijke kop koffie of thee. Vervolgens schuift u aan de vergadertafel om uw boekjaar of toekomstplannen te bespreken. Wij kunnen uw vergadering compleet naar uw wensen inrichten. Neem contact op met een van onze medewerkers en informeer naar onze mogelijkheden.

12.00u - 13.30u Lunch

Om na uw vergadering in een minder formele sfeer na te praten wordt er op uw locatie een uitgebreide, heerlijke lunch geserveerd.

13.30u - 15.30u Rondleiding Groningen

Nadat u even heerlijk geluncht en uitgebuikt gaat u genieten van een heerlijke rondleiding door de stad Groningen. Onze gids vertelt de leukste anekdotes en interessantste weetjes over deze prachtige Hanzestad.

Inclusief:
  • Locatie in hartje Groningen
  • Onbeperkt koffie en thee tijdens uw vergadering
  • Uitgebreide lunch
  • Unieke stadswandeling door Groningen

Onze vergaderarrangementen zijn bij uitstek geschikt om te combineren met een leuk middagprogramma en een diner, speel bijvoorbeeld een uitdagend Tablet City Game in het centrum van Groningen na afloop van uw vergaderingen. Onze medewerkers helpen u graag met suggesties die passen bij uw gezelschap.

Uitje-raard zijn alle elementen in dit programma ook los te boeken, neem contact op met onze medewerkers en informeer naar de mogelijkheden!

Het minimale aantal dat op onze site staat is geen vaststaand gegeven. Mocht u minder personen hebben kunt u alsnog deelnemen aan onze arrangementen, maar komt u op een hogere prijs per persoon.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan