Kies uit 57 Spelprogramma's in Groningen

Soms zeer avontuurlijk, dan weer waanzinnig gezellig met een beetje ludieke spanning en/of ontspanning, de spelprogramma’s van Groningen Evenementen zijn bedoeld voor iedereen die wel eens op originele wijze in Groningen uit wilt gaan met familie, vrienden of collega’s. Alle onderstaande arrangementen zijn ideaal voor dat ene bedrijfsuitje dat net dat beetje extra nodig heeft of dat groepsuitje met vrienden dat nog de komende jaren voor een vrolijke herinnering zorgt. Bekijk de Empire City Game Dinner Smartphone Game of bijvoorbeeld de spannende Moordlunch in Groningen en bedenk dat u geheel naar wens uw spelprogramma vorm kunt geven.

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Flikken Dinerspel Groningen
Dit kan wel eens een hele gezellige avond worden in het hartje van Groningen. Nou ja.. gezellig? Er moet tussen de gerechten door wel een mysterieuze moordzaak opgelost worden. Dus we kunnen het misschien eerder spannend noemen. Jullie zullen diverse donkere steegjes af moeten struinen, op zoek naar informatie. Hopelijk haalt elk team het tot de finishlocatie….
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Groningen Lunchspel
Zijn jullie er klaar voor om als echte detectives op pad te gaan? Los een geheimzinnig moordmysterie op tijdens Flikken Groningen van Groningen Evenementen! Naast het oplossen van dit mysterie zullen jullie ook genieten van een heerlijke lunch in drie verschillende restaurants, die jullie zelf uitkiezen. Goede detectives moeten natuurlijk wel goed verzorgd worden. Met een lege maag komen we nergens!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Groningen
Zet je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest geheel in het teken van geheimzinnig moordmysterie. In speciale onderzoeksteams trekken jullie door Groningen om zo snel mogelijk alle DNA-sporen te achterhalen die uiteindelijk leiden naar het moordwapen en de moordenaar.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Escape City Tablet Game in Groningen
Groningen Evenementen biedt u de Escape City Game aan in hartje Groningen waar teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn. Leuk als bedrijfsuitje of om samen te spelen met vrienden of familie!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Get the Picture Winter Brunch in Groningen
Ook zo’n zin in een gezellige brunch, maar dan net even anders? Groningen Evenementen in Groningen helpt u graag verder, met de Get the Picture Winter Brunch.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Empire City Dinner Tablet Game in Groningen
Uitdagend bedrijfsuitje of groepsuitje organiseren? De Empire City Dinner Tablet Game van Groningen Evenementen speelt zich af in de gezellige binnenstad rond de Martinitoren.
Vanaf 12 personen
4,5 uur
Favoriet
Bubble Voetbal in Groningen
Voetballen in een gigantische lucht bubble. Het Bubble Voetbal van Groningen is een mix van sport en plezier. Heerlijk lachen terwijl u rollend het voetbalveld over gaat... Je schiet en...... GOAL!
Vanaf 12 personen
1.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Dinnergame in Groningen
Bedrijfsuitje met een uitdaging organiseren? De Sherlock Holmes Tablet Game van Groningen Evenementen is een virtueel spel gecombineerd met maar liefst drie bezoekjes aan verschillende restaurants voor een heerlijk 3-gangen diner! Dit spelprogramma zorgt tegelijkertijd voor de noodzakelijke teambuilding.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Lunchspel in Groningen
De Kolonisten van Catan Tablet Lunch van Groningen Evenementen is een waanzinnig leuk gezelschapsspel dat wordt gespeeld in hartje Groningen! En dat is nog niet alles, dit alles wordt georganiseerd inclusief een heerlijke lunch in maar liefst drie verschillende restaurants!
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Speurtocht Diner in Groningen
Wilt u Groningen gaan ontdekken op een gezellige en originele manier? Het Speurtocht Diner in Groningen van Groningen Evenementen biedt u een uitgelezen kans om Groningen op een verrassende manier te gaan verkennen.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Crime City Game in Groningen
Speel de hypermoderne virtuele Crime City game en ontdek Groningen met tablets en GPS in een spel waarbij teambuilding voorop staat.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Pubquiz in Groningen
Tijdens de Pubquiz van Groningen Evenementen testen wij de kennis van uw gezelschap. Wie van u weet het meeste over de diverse, uiteenlopende onderwerpen die tijdens de quiz aan u voorbijgaan? Onze quizmaster heet u welkom op een gezellige locatie in de binnenstad van Groningen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Empire City Game Groningen
Speel nu het leuke familiespel in Groningen. De Empire City Game; een hypermodern, virtueel, uitdagend GPS spel, dat Europa verovert en waarbij teambuilding voorop staat.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Kolonisten van Groningen – Tablet City Game
Heeft u zin in een avontuurlijke City Game in Groningen. Groningen Evenementen heeft voor u de Kolonisten van Groningen, speel nu het bekend (bord)spel in het stadscentrum van Groningen.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Lunch Game in Groningen
Een spannend, gezellig en verrassend uitje organiseren en gelijk de binnenstad van Groningen onveilig maken? Speel de Sherlock Holmes Game van Groningen Evenementen! Deze virtuele City Game zal ongetwijfeld voor spanning en sensatie zorgen! In teams gaan jullie op pad door de stad om een moordzaak op te lossen.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Ranking the Stars spel in Groningen
Op zoek naar een onwijs leuk spel waarbij jullie elkaar beter leren kennen? Speel dan Ranking the Stars van Groningen Evenementen!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Groningen
Zoekt u een afwisselend uitje? Bij de 'Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel' van Groningen Evenementen in Groningen starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Dinerspel in Groningen
Zin in een avontuurlijk uitje? Groningen Evenementen heeft De Kolonisten van Catan omgetoverd tot een 'real life' City Game! Dit alles zal in de buitenlucht gespeeld worden in hartje Groningen. Bovendien serveren wij er een uitgebreid diner bij in drie verschillende restaurants.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
De Groningse Kano Speurtocht in Groningen
Bent u op zoek naar een uniek groepsuitje in de leukste stad van Nederland? Groningen Evenementen biedt u De Groningse Kano Speurtocht in Groningen. In teams gaat u op pad door de Groningse grachten om in een kano opdrachten uit te voeren.
Vanaf 10 personen
2,5 uur
Favoriet
The Wedding Planner game in Groningen
Op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest? Zoek niet verder! Met The Wedding Planner Tablet game van Groningen Evenementen wordt uw vrijgezellenfeest er een om nooit te vergeten!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet