Kies uit 64 Vrijgezellenfeesten in Groningen

De leukste decors en de gezelligste activiteiten! Een onvergetelijk vrijgezellenfeestje organiseren voor de aanstaande bruid of bruidegom is bij Groningen Evenementen zo geregeld. Wij hebben tientallen bijzondere, originele maar vooral oergezellige vrijgezellenfeesten voor jullie klaar staan. Reserveer bijvoorbeeld een Crazy Dinner Game voor een avondje avontuur in Groningen of boek ons Killer Karaoke vrijgezellenfeest voor een flinke dosis meligheid! Elk van de onderstaande vrijgezellenfeesten is geheel op maat door ons te organiseren, speciale wensen zijn altijd welkom en de bar is altijd rijkelijk gevuld!

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Flikken Dinerspel Groningen
Dit kan wel eens een hele gezellige avond worden in het hartje van Groningen. Nou ja.. gezellig? Er moet tussen de gerechten door wel een mysterieuze moordzaak opgelost worden. Dus we kunnen het misschien eerder spannend noemen. Jullie zullen diverse donkere steegjes af moeten struinen, op zoek naar informatie. Hopelijk haalt elk team het tot de finishlocatie….
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Groningen Lunchspel
Zijn jullie er klaar voor om als echte detectives op pad te gaan? Los een geheimzinnig moordmysterie op tijdens Flikken Groningen van Groningen Evenementen! Naast het oplossen van dit mysterie zullen jullie ook genieten van een heerlijke lunch in drie verschillende restaurants, die jullie zelf uitkiezen. Goede detectives moeten natuurlijk wel goed verzorgd worden. Met een lege maag komen we nergens!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Groningen
Zet je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest geheel in het teken van geheimzinnig moordmysterie. In speciale onderzoeksteams trekken jullie door Groningen om zo snel mogelijk alle DNA-sporen te achterhalen die uiteindelijk leiden naar het moordwapen en de moordenaar.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Salsa Tapas Night in Groningen
Altijd al de uitdagende salsa dans willen leren? Dat kan tijdens de Salsa Workshop van Groningen Evenementen! Wij leren jullie de basisbeginselen van deze uitdagende dans, met behulp van professionals uit het vak!
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Crazy88 Winter Edition in Groningen
Een komisch, spannend en volkomen doorgedraaid spel met opdrachten in Groningen in de winter. Dat is de Crazy88 Winter Editon van Groningen Evenementen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Bubble Voetbal in Groningen
Voetballen in een gigantische lucht bubble. Het Bubble Voetbal van Groningen is een mix van sport en plezier. Heerlijk lachen terwijl u rollend het voetbalveld over gaat... Je schiet en...... GOAL!
Vanaf 12 personen
1.5 uur
Favoriet
Pubquiz in Groningen
Tijdens de Pubquiz van Groningen Evenementen testen wij de kennis van uw gezelschap. Wie van u weet het meeste over de diverse, uiteenlopende onderwerpen die tijdens de quiz aan u voorbijgaan? Onze quizmaster heet u welkom op een gezellige locatie in de binnenstad van Groningen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Kolonisten van Groningen – Tablet City Game
Heeft u zin in een avontuurlijke City Game in Groningen. Groningen Evenementen heeft voor u de Kolonisten van Groningen, speel nu het bekend (bord)spel in het stadscentrum van Groningen.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars diner in Groningen
Iedereen heeft wel een paar ludieke geheimpjes te onthullen! Op zo'n avond moet gewoon gelachen worden om elkaars bijzonderheden. Het Ranking The Stars Diner van Groningen Evenementen is het ideale groepsuitje met vrienden of collega's.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Dinerspel in Groningen
Bekend van televisie, en nu te spelen bij Groningen Evenementen! Ik Hou van Holland in Groningen staat bol van de verrassingen en feestelijke momenten, de gehele quiz wordt in goede banen geleid door onze enthousiaste quizmaster. Tussendoor geniet u van een voortreffelijk 3-gangen diner.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
The Pain Game in Groningen
Op zoek naar een sensationeel en waanzinnig spelprogramma om jullie vrijgezellenfeest of groepsuitje in Groningen op de kaart te zetten? De Pain Game van Groningen Evenementen is natuurlijk bekend van Tv, maar is nu geheel op maat en met echte melige en hilarische pijnspelletjes voor jullie te organiseren.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Groningen
Het Crazy Dinner Game van Groningen Evenementen is een afwisselend spel vol hilarische momenten gecombineerd met bezoekjes aan drie verschillende restaurants in het centrum van de stad.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Crime City Dinner Game in Groningen
Crime City Dinner Game van Groningen Evenementen is een virtueel GPS spel gecombineerd met maar liefst drie bezoekjes aan verschillende restaurants voor weer een andere lekkernij.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Wie is de Rat Spel in Groningen
Het meest avontuurlijke groepsuitje met vrienden, familie of collega's vol uitdagende opdrachten, dat is in essentie ons populaire 'Wie is de Rat' van Groningen Evenementen.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Steptocht in Groningen
Heerlijk genieten van alles dat Groningen te bieden heeft, en dat niet per fiets, gemotoriseerd voertuig of te voet? Nee! Maar per step. Voor de Steptocht in Groningen heeft Groningen Evenementen voor iedere deelnemer een step gereserveerd.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Popquiz Diner in Groningen
Genieten van de lekkerste muziek en nog heerlijk dineren ook? Het is één van onze meest populaire groepsuitjes en bedrijfsuitjes. Het Popquiz Diner van Groningen Evenementen zorgt altijd voor de nodige hilariteit. Uiteraard kunnen we de quiz helemaal op jullie wensen afstemmen.
Vanaf 15 personen
3,5 uur
Favoriet
The Wedding Planner game in Groningen
Op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest? Zoek niet verder! Met The Wedding Planner Tablet game van Groningen Evenementen wordt uw vrijgezellenfeest er een om nooit te vergeten!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Crazy 88 in Groningen
De Crazy 88 van Groningen Evenementen staat garant voor een avonturistisch, hilarisch maar bovenal gek uitje in Groningen gebaseerd op het televisieprogramma van BNN.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Crime City Brunch Game in Groningen
Maak in Groningen kennis met de crime city brunch game. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een overheerlijk 3-gangen brunch. Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en versla de concurrentie!
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes City Game in Groningen
Een spannend, gezellig en verrassend bedrijfsuitje organiseren en gelijk de binnenstad van Groningen van top tot teen verkennen? Doe de Sherlock Holmes Tablet Game van Groningen Evenementen en los in verschillende teams een sinistere moord op. Jullie gaan niet op pad in het 19e eeuwse London, maar in het 21e eeuwse Groningen. Het beste team krijgt een prachtige prijs mee naar huis.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet