Scroll voor meer
050 820 02 88
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Groningen Evenementen heeft een gigantisch bestand van artiesten opgebouwd. Elke artiest heeft ruime ervaring en aantoonbaar succes! Zo hebben wij voor uw onvergetelijke avond onder meer accordeonisten, zangacts, cabaretiers, komedianten, goochelaars, bands, dance-acts, animatoren en drive-in shows. En, als u dat wilt, ook presentatoren die de avond voor u ‘aan elkaar kletsen’. U zegt het maar!
Lees meer
Bijzonder drukwerk
Wilt u uw bedrijfslogo op een t-shirt, polo, sweater, poncho of cap? Wij van Groningen Evenementen regelen het voor u. Wilt u uw als team onderscheiden door diverse kleuren shirts te bedrukken. Dat is ook meteen een hele leuke herinnering.
Lees meer
Comfortabele boot
Groningen Evenementen heeft een aantal samenwerkingsverbanden met een aantal bedreven schippers en gerenommeerde rederijen in de stad. Hierdoor kunnen wij hele leuke boottochten aanbieden tegen een zeer schepre prijs. Niet alleen voor uw bruiloft of partij, maar ook voor het zakenleven! Wilt u een vergadering aan boord van een boot, zakenlunch, borrel of transfer? Neem contact met ons op en wij regelen het voor u!
Lees meer
Foto- en/of videoreportage
Wij van Groningen Evenementen weten dat er soms één of twee mensen niet voluit kunnen genieten van uw dagje uit omdat zij alles moeten opnemen foto. Bij Groningen Evenementen vinden wij het belangrijk dat iedereen evenveel van de dag moet genieten en daarom bieden wij u de gelegenheid om tegen een aantrekkelijk tarief gebruik te maken van onze huisfotograaf en cameraman. U bepaalt zelf voor hoe lang; de hele dag of alleen maar een gedeelte ervan? U zegt het maar!
Lees meer
Geheel verzorgde catering
Groningen Evenementen heeft een goed samenwerkingsverband met diverse cateraars in Groningen. Hierdoor hebben wij altijd wel een cateraar die precies biedt wat u in gedachten heeft en vaak tegen messcherpe tarieven!
Lees meer
Gemakkelijk en veilig betalen
Groningen Evenementen biedt verschillende veilige en gemakkelijke manieren om te betalen. De betalingstermijn van Groningen Evenementen is binnen 14 dagen na ontvangst van uw factuur. Onze factuur wordt altijd standaard bijgevoegd bij de bevestiging van uw uitje.
Lees meer
Hotel
Groningen Evenementen biedt u de mogelijkheid om online een hotel te boeken. Uitgerust wakker worden op de plaats van uw Groningse Uitje? Of na een lekkere vermoeiende dag in Groningen rustig uitslapen in een luxe hotelkamer?
Lees meer
Luxe touringcar
Wilt u zonder grenzen genieten van uw arrangement in Groningen? U geen zorgen hoeven maken voor parkeermogelijkheden en tarieven? Discussies over wie er de bob moet zijn? Wij van Groningen Evenementen streven naar een tot in puntjes verzorgd evenement, daarom geven wij de mogelijkheid verzorgen om u vanaf uw ‘thuisbasis’ op comfortabele wijze naar Groningen te laten reizen. Wij kunnen u voor een scherpe prijs een touringcar transfer aanbieden.
Lees meer
Parkeeradvies
Als u er toch voor kiest om met eigen vervoer te komen, geven wij u parkeeradvies over de P+R (Parkeren + Reizen) locaties aan de rand van de stad. Vanaf deze P+R locaties kunt u gemakkelijk met openbaar vervoer naar het centrum reizen en staat uw auto goedkoop èn onder toezicht geparkeerd!
Lees meer
Restaurant
Groningen Evenementen heeft een hoop leuke lunch- of dinerlocaties voor u beschikbaar. Uiteraard liggen deze gelegenheden op de leukste plekjes van Groningen, zoals het Noorderplantsoen, aan de Vismarkt of de Grote Markt of in de oudste straat van Groningen.
Lees meer
Tickets
Groningen Evenementen heeft uitstekende samenwerkingsverbanden met de leukste en beroemdste musea en attracties in Groningen. Hierdoor kunnen wij regelmatig gebruik maken van zeer speciale tarieven voor toegangskaarten en tickets, en daar heeft u dan weer plezier van! Dat scheelt u veel geld en veel geregel!
Lees meer
Verzekeringen
Huisbrand Events en haar gelieerde ondernemingen bieden u de mogelijkheid om uw gezelschap en het door u gekozen evenement goed te verzekeren.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan