Scroll voor meer
050 820 02 88
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit

Kies uit 3 vaararrangementen in Groningen

Ga even lekker het water op en geniet van de vaarwegen rondom Groningen met familie of vrienden. Bekijk al onze gezellige boottochten en vaararrangementen. Daarnaast kan elk vaararrangement geheel naar wens worden ingevuld naar je specifieke wensen en eisen. Wil je aansluitend lekker dineren of wil je graag gebruik maken van extra catering voor een memorabel feestje op het water? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om deze vaartocht van A tot Z in te vullen. Boek een High Tea rondvaart met vriendinnen, een Hofjes rondleiding in Groningen met vrienden of geniet van gezelschap met de Rondvaart in Groningen.

Stel al je vragen aan Angela!
Filter
Budget
150
Aantal personen
Type uitje

Leer Groningen kennen

Met één van de vaararrangementen in Groningen weet je zeker dat jij en je vrienden, familie of collega’s zullen genieten van het gezelschap, de stad en het water. De boottochten van Groningen Evenementen nemen je mee langs de mooiste vaarwegen in en rondom Groningen. Zo kun je tijdens het varen in Groningen de mooiste ommelanden van de stad zien, lands de Zuiderhaven en het oude museum.

Het is ook mogelijk om één van onze boten te huren zonder arrangementen. De botenhuur is altijd inclusief de schipper, hierdoor kan je genieten van je boottocht en hoef je je niet te bekommeren om de vaarroute.

Combineer uitjes

Wil je het vaararrangement in Groningen combineren met een heerlijk 3-gangen diner? Dat is mogelijk! Met de Diner Cruise Groningen in Groningen word je bediend door professionele obers terwijl je langs de sfeervolste plekken van de Groningse binnenstad vaart. Geniet van een heerlijk glas wijn en een goed stuk vlees tijdens de Barbecue rondvaart . Wil je meer weten over het menu dat wordt geserveerd tijdens de rondvaart in Groningen? In overleg met Groningen Evenementen kunnen we het menu aanpassen, alles is mogelijk!

Service Groningen Evenementen

Wil je je eigen perfecte vaararrangement in Groningen samenstellen? Dat kan! Je kunt onze boten huren zonder arrangement. Echter kunnen de boten enkel gehuurd worden met schipper. Dit is zeer voordelig aangezien je je dan niet druk hoeft te maken over de route die jullie varen. Ook kan je dan lekker genieten van een drankje.

Wil je de exacte vaarroute van deze rondvaart weten? Neem dan contact op met onze medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan