Kies uit 8 Vaararrangementen in Groningen

Ga even lekker het water op en geniet van de vaarwegen rondom Groningen met familie of vrienden. Bekijk al onze gezellige boottochten en vaararrangementen en bedenk dat elk vaararrangement geheel naar wens is in te vullen. Wilt u aansluitend lekker dineren of heeft u wat extra catering nodig voor een feestje op het water? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vaartocht van A tot Z in te vullen. Boek een High Tea rondvaart met vriendinnen of een Lunch Cruise voor de viering van de verjaardag van Opa of Oma. Daarna nog wat leuks doen? Bekijk alle vaararrangementen van Groningen Evenementen.

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
De Groningse Kano Speurtocht in Groningen
Bent u op zoek naar een uniek groepsuitje in de leukste stad van Nederland? Groningen Evenementen biedt u De Groningse Kano Speurtocht in Groningen. In teams gaat u op pad door de Groningse grachten om in een kano opdrachten uit te voeren.
Vanaf 10 personen
2,5 uur
Favoriet
Borrelsloep in Groningen
Wat is er leuker dan tijdens uw groepsuitje met familie of vrienden even van het water te genieten? Reserveer de Borrelsloep van Groningen Evenementen en maak een prachtige tocht door de ommelanden van onze mooie stad.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Dinner Cruise Rondvaart in Groningen
Genieten van een heerlijk 3-gangen diner tijdens de Dinner Cruise rondvaart van Groningen Evenementen, terwijl de boot u langs de mooiste plekjes van Groningen en ommeland vaart.
Vanaf 20 personen
2.0 uur
Favoriet
Barbecuesloep in Groningen
De beste BBQ avond begint met een ontspannen boottocht op het water. Groningen Evenementen heeft voor elk familie-uitje, groepsuitje of bedrijfsuitje een BBQ sloep voor u klaar liggen, gevuld met alles wat een uitgebreide BBQ nodig heeft.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Lunch Cruise in Groningen
Nuttig een uitgebreide lunch aan boord van de prachtige Lunch Cruise, waarbij u 1,5 uur lang door de Groningse wateren vaart.
Vanaf 20 personen
1.5 uur
Favoriet
Rondvaart in Groningen
Even lekker genieten van uw gezelschap, de stad en het water? Met de rondvaart in Groningen van Groningen Evenementen zet u uw groepsuitje compleet in de steigers. Geniet van de mooiste vaarwegen in en rondom  Groningen en maak van uw dagje uit in deze prachtige stad een ontspannen belevenis.  
Vanaf 8 personen
1.0 uur
Favoriet
High Tea Rondvaart in Groningen
Geniet van allerlei theesoorten, verse sandwiches, zalige scones met marmelade en de lekkerste bonbons op Groningen Evenementen' High Tea rondvaart in Groningen.
Vanaf 20 personen
1.5 uur
Favoriet
Koffievaart in Groningen
's-Ochtends bij zonsopgang een heerlijke rondvaart in of rond Groningen maken? Of heeft u meer zin in een middagje op het water? De Koffievaart van Groningen Evenementen brengt u de mooiste vaarwegen van de stad. U geniet van een vers gezet kopje koffie of thee en geniet met familie of vrienden van het landschap en de ommelanden.
Vanaf 20 personen
1.5 uur
Favoriet