Kies uit 29 Avondarrangementen in Groningen

Op zoek naar een bijzonder avondje uit in het gezellige centrum van Groningen? Wij bieden u volledig verzorgde avondarrangementen voor elke gelegenheid. Of u nu met de familie even wilt ontspannen of een speciaal bedrijfsuitje met een groep collega’s wilt organiseren, bij Groningen Evenementen weet u zeker dat alles tot in de puntjes is geregeld. Reserveer het Ik Hou van Holland Dinerspel voor een avondje oer-Hollandse gezelligheid of een Theater Diner aan de Gracht voor een avondje fantastisch toneel en een voortreffelijk diner. Al onze avondarrangementen kunnen geheel op maat worden georganiseerd. Kies uw arrangement en bespreek de details met onze medewerkers.

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Flikken Dinerspel Groningen
Dit kan wel eens een hele gezellige avond worden in het hartje van Groningen. Nou ja.. gezellig? Er moet tussen de gerechten door wel een mysterieuze moordzaak opgelost worden. Dus we kunnen het misschien eerder spannend noemen. Jullie zullen diverse donkere steegjes af moeten struinen, op zoek naar informatie. Hopelijk haalt elk team het tot de finishlocatie….
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Dinner – Escape City Tablet Game in Groningen
Maak kennis met de Escape City Tablet Dinner Game van Groningen Evenementen in Groningen. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner, waarbij u drie verschillende restaurants bezoekt.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Speurtocht Diner in Groningen
Wilt u Groningen gaan ontdekken op een gezellige en originele manier? Het Speurtocht Diner in Groningen van Groningen Evenementen biedt u een uitgelezen kans om Groningen op een verrassende manier te gaan verkennen.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Ranking the Stars diner in Groningen
Iedereen heeft wel een paar ludieke geheimpjes te onthullen! Op zo'n avond moet gewoon gelachen worden om elkaars bijzonderheden. Het Ranking The Stars Diner van Groningen Evenementen is het ideale groepsuitje met vrienden of collega's.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Empire City Dinner Tablet Game in Groningen
Uitdagend bedrijfsuitje of groepsuitje organiseren? De Empire City Dinner Tablet Game van Groningen Evenementen speelt zich af in de gezellige binnenstad rond de Martinitoren.
Vanaf 12 personen
4,5 uur
Favoriet
Crime City Dinner Game in Groningen
Crime City Dinner Game van Groningen Evenementen is een virtueel GPS spel gecombineerd met maar liefst drie bezoekjes aan verschillende restaurants voor weer een andere lekkernij.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Dinerspel in Groningen
Zin in een avontuurlijk uitje? Groningen Evenementen heeft De Kolonisten van Catan omgetoverd tot een 'real life' City Game! Dit alles zal in de buitenlucht gespeeld worden in hartje Groningen. Bovendien serveren wij er een uitgebreid diner bij in drie verschillende restaurants.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Dinnergame in Groningen
Bedrijfsuitje met een uitdaging organiseren? De Sherlock Holmes Tablet Game van Groningen Evenementen is een virtueel spel gecombineerd met maar liefst drie bezoekjes aan verschillende restaurants voor een heerlijk 3-gangen diner! Dit spelprogramma zorgt tegelijkertijd voor de noodzakelijke teambuilding.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Gronings Gezelligste Feestavond
Op zoek naar een feestelijk avondje met familie of vrienden? Beleef dan deze feestavond van Groningen Evenementen!
Vanaf 40 personen
5 uur
Favoriet
Wie is de Rat Dinerspel in Groningen
Het Wie is de Rat Dinerspel van Groningen Evenementen is eigenlijk een uitdagend culinair groepsspektakel. Wij hebben 'Wie is de Mol' verandert in een spel zonder al te veel fysieke inspanning.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Dinerspel in Groningen
Bekend van televisie, en nu te spelen bij Groningen Evenementen! Ik Hou van Holland in Groningen staat bol van de verrassingen en feestelijke momenten, de gehele quiz wordt in goede banen geleid door onze enthousiaste quizmaster. Tussendoor geniet u van een voortreffelijk 3-gangen diner.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Groningen
Het Crazy Dinner Game van Groningen Evenementen is een afwisselend spel vol hilarische momenten gecombineerd met bezoekjes aan drie verschillende restaurants in het centrum van de stad.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Walking Dinner met gids in Groningen
Niets is leuker dan tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje verschillende restaurants in de binnenstad van Groningen ontdekken in combinatie met een gezellige stadswandeling.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Winter Moordspel in Groningen
Groningen Evenementen heeft in de winter een spannend en gezellig uitje: 'Groning's Winter Moordspel'. Midden in Groningen gaat u moordspel spelen en lekker dineren.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Pubquiz Dinerspel in Groningen
Een oergezellig groepsuitje in hartje Groningen organiseren met studentenvereniging, vriendengroep of familie? Wat dacht u van een voortreffelijk 3-gangen diner in combinatie met een superleuke nieuwsquiz gepresenteerd door onze eigen wervelende quizmaster. U speelt in teams tegen elkaar om de felbegeerde Pubquiz hoofdprijs, een niet te onderschatten dijk van een prijs!
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Popquiz Diner in Groningen
Genieten van de lekkerste muziek en nog heerlijk dineren ook? Het is één van onze meest populaire groepsuitjes en bedrijfsuitjes. Het Popquiz Diner van Groningen Evenementen zorgt altijd voor de nodige hilariteit. Uiteraard kunnen we de quiz helemaal op jullie wensen afstemmen.
Vanaf 15 personen
3,5 uur
Favoriet
Moorddiner in Groningen
Een spannend en ludiek groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren met vrienden of familie? Met het Moordspeldiner van Groningen Evenementen weten jullie zeker dat het bloed van de muur spat.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Winter Walking Dinner in Groningen
Een leuk winteruitje in Groningen tijdens de feestdagen? Dat kan met de Winter Walking Dinner of een kerstdiner van Groningen Evenementen.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Salsa Tapas Night in Groningen
Altijd al de uitdagende salsa dans willen leren? Dat kan tijdens de Salsa Workshop van Groningen Evenementen! Wij leren jullie de basisbeginselen van deze uitdagende dans, met behulp van professionals uit het vak!
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Beppen, Steppen & Opscheppen Diner
'Beppen, Steppen & Opscheppen van Groningen Evenementen is een culinaire ontdekkingstocht op de step. Een ideaal groepsuitje of zowel culinair als sportief tekeer te gaan in het mooie centrum van onze stad.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet