Kies uit 95 Bedrijfsuitjes in Groningen

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in of rondom Groningen? Wilt u uw collega’s iets extra’s bieden of zoekt u een mooie gelegenheid om eens informeel met mensen om te gaan? De bedrijfsuitjes van Groningen Evenementen zijn juist daarvoor bedoeld. Reserveer bijvoorbeeld een Popquiz Diner in Groningen voor een gezellig muziekquiz of een chique Pokerworkshop met diner en maak meer van uw bedrijfsuitje dan alleen dat steeds terugkerende etentje waar eigenlijk niemand meer op zit te wachten. Elke bedrijfsuitje is geheel naar wens in te vullen en ook bijzondere wensen worden door onze medewerkers altijd op prijs gesteld! Selecteer en kies uw bedrijfsuitje.

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Flikken Dinerspel Groningen
Dit kan wel eens een hele gezellige avond worden in het hartje van Groningen. Nou ja.. gezellig? Er moet tussen de gerechten door wel een mysterieuze moordzaak opgelost worden. Dus we kunnen het misschien eerder spannend noemen. Jullie zullen diverse donkere steegjes af moeten struinen, op zoek naar informatie. Hopelijk haalt elk team het tot de finishlocatie….
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Groningen Lunchspel
Zijn jullie er klaar voor om als echte detectives op pad te gaan? Los een geheimzinnig moordmysterie op tijdens Flikken Groningen van Groningen Evenementen! Naast het oplossen van dit mysterie zullen jullie ook genieten van een heerlijke lunch in drie verschillende restaurants, die jullie zelf uitkiezen. Goede detectives moeten natuurlijk wel goed verzorgd worden. Met een lege maag komen we nergens!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Groningen
Zet je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest geheel in het teken van geheimzinnig moordmysterie. In speciale onderzoeksteams trekken jullie door Groningen om zo snel mogelijk alle DNA-sporen te achterhalen die uiteindelijk leiden naar het moordwapen en de moordenaar.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Dinner – Escape City Tablet Game in Groningen
Maak kennis met de Escape City Tablet Dinner Game van Groningen Evenementen in Groningen. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner, waarbij u drie verschillende restaurants bezoekt.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Dinnergame in Groningen
Bedrijfsuitje met een uitdaging organiseren? De Sherlock Holmes Tablet Game van Groningen Evenementen is een virtueel spel gecombineerd met maar liefst drie bezoekjes aan verschillende restaurants voor een heerlijk 3-gangen diner! Dit spelprogramma zorgt tegelijkertijd voor de noodzakelijke teambuilding.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Lunch Game in Groningen
Een spannend, gezellig en verrassend uitje organiseren en gelijk de binnenstad van Groningen onveilig maken? Speel de Sherlock Holmes Game van Groningen Evenementen! Deze virtuele City Game zal ongetwijfeld voor spanning en sensatie zorgen! In teams gaan jullie op pad door de stad om een moordzaak op te lossen.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Dinerspel in Groningen
Zin in een avontuurlijk uitje? Groningen Evenementen heeft De Kolonisten van Catan omgetoverd tot een 'real life' City Game! Dit alles zal in de buitenlucht gespeeld worden in hartje Groningen. Bovendien serveren wij er een uitgebreid diner bij in drie verschillende restaurants.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Lunchspel in Groningen
De Kolonisten van Catan Tablet Lunch van Groningen Evenementen is een waanzinnig leuk gezelschapsspel dat wordt gespeeld in hartje Groningen! En dat is nog niet alles, dit alles wordt georganiseerd inclusief een heerlijke lunch in maar liefst drie verschillende restaurants!
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Groningen
Zoekt u een afwisselend uitje? Bij de 'Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel' van Groningen Evenementen in Groningen starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Bubble Voetbal in Groningen
Voetballen in een gigantische lucht bubble. Het Bubble Voetbal van Groningen is een mix van sport en plezier. Heerlijk lachen terwijl u rollend het voetbalveld over gaat... Je schiet en...... GOAL!
Vanaf 12 personen
1.5 uur
Favoriet
Gronings Gezelligste Feestavond
Op zoek naar een feestelijk avondje met familie of vrienden? Beleef dan deze feestavond van Groningen Evenementen!
Vanaf 40 personen
5 uur
Favoriet
Ranking the Stars diner in Groningen
Iedereen heeft wel een paar ludieke geheimpjes te onthullen! Op zo'n avond moet gewoon gelachen worden om elkaars bijzonderheden. Het Ranking The Stars Diner van Groningen Evenementen is het ideale groepsuitje met vrienden of collega's.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Crime City Dinner Game in Groningen
Crime City Dinner Game van Groningen Evenementen is een virtueel GPS spel gecombineerd met maar liefst drie bezoekjes aan verschillende restaurants voor weer een andere lekkernij.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Empire City Dinner Tablet Game in Groningen
Uitdagend bedrijfsuitje of groepsuitje organiseren? De Empire City Dinner Tablet Game van Groningen Evenementen speelt zich af in de gezellige binnenstad rond de Martinitoren.
Vanaf 12 personen
4,5 uur
Favoriet
Wie is de Rat Spel in Groningen
Het meest avontuurlijke groepsuitje met vrienden, familie of collega's vol uitdagende opdrachten, dat is in essentie ons populaire 'Wie is de Rat' van Groningen Evenementen.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Ranking the Stars spel in Groningen
Op zoek naar een onwijs leuk spel waarbij jullie elkaar beter leren kennen? Speel dan Ranking the Stars van Groningen Evenementen!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Escape City Tablet Game in Groningen
Groningen Evenementen biedt u de Escape City Game aan in hartje Groningen waar teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn. Leuk als bedrijfsuitje of om samen te spelen met vrienden of familie!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Popquiz Diner in Groningen
Genieten van de lekkerste muziek en nog heerlijk dineren ook? Het is één van onze meest populaire groepsuitjes en bedrijfsuitjes. Het Popquiz Diner van Groningen Evenementen zorgt altijd voor de nodige hilariteit. Uiteraard kunnen we de quiz helemaal op jullie wensen afstemmen.
Vanaf 15 personen
3,5 uur
Favoriet
Pubquiz Dinerspel in Groningen
Een oergezellig groepsuitje in hartje Groningen organiseren met studentenvereniging, vriendengroep of familie? Wat dacht u van een voortreffelijk 3-gangen diner in combinatie met een superleuke nieuwsquiz gepresenteerd door onze eigen wervelende quizmaster. U speelt in teams tegen elkaar om de felbegeerde Pubquiz hoofdprijs, een niet te onderschatten dijk van een prijs!
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Get the Picture Winter Brunch in Groningen
Ook zo’n zin in een gezellige brunch, maar dan net even anders? Groningen Evenementen in Groningen helpt u graag verder, met de Get the Picture Winter Brunch.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet