Kies uit 23 Dagarrangementen in Gent

Wilt u een groepsuitje met familie of vrienden regelen of een speciaal bedrijfsuitje organiseren in of rondom Groningen? De dagarrangementen van Groningen Evenementen bieden u avontuur, afwisseling en vooral gezelligheid. Hieronder vindt u ons volledige aanbod groepsuitjes in Groningen op een rij. Reserveer een Crime City Brunch Game en combineer uw dagje uit met een spannend spelprogramma. Misschien is het Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen arrangement voor u beter geschikt? Wat u ook wilt, elk dagarrangement, groepsuitje of bedrijfsuitje is geheel op maat voor u te organiseren. Selecteer en kies.

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Flikken Groningen Lunchspel
Zijn jullie er klaar voor om als echte detectives op pad te gaan? Los een geheimzinnig moordmysterie op tijdens Flikken Groningen van Groningen Evenementen! Naast het oplossen van dit mysterie zullen jullie ook genieten van een heerlijke lunch in drie verschillende restaurants, die jullie zelf uitkiezen. Goede detectives moeten natuurlijk wel goed verzorgd worden. Met een lege maag komen we nergens!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Lunch Game in Groningen
Een spannend, gezellig en verrassend uitje organiseren en gelijk de binnenstad van Groningen onveilig maken? Speel de Sherlock Holmes Game van Groningen Evenementen! Deze virtuele City Game zal ongetwijfeld voor spanning en sensatie zorgen! In teams gaan jullie op pad door de stad om een moordzaak op te lossen.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Groningen
Zoekt u een afwisselend uitje? Bij de 'Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel' van Groningen Evenementen in Groningen starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Lunch in Groningen
Feestmutsen, een prachtig ontworpen en toepasselijk decor, de leukste vragen en muziekfragmenten en alles met één centraal thema, ons eigen Holland dus.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars lunch in Groningen
Leer jullie familie, vrienden of familie eens van een andere kant kennen! Ken je het van Tv? Waarom gaan jullie Ranking The Stars van Groningen Evenementen niet inzetten als gezellige quiz om jullie groepsuitje of bedrijfsuitje van top tot teen in de verf te zetten?
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Culinaire Fotospeurtocht in Groningen
Groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren? U wilt niet doelloos rondwandelen door Groningen met vrienden of collega's maar meedoen aan een gezellige en verrassende speurtocht maar ondertussen ook nog voortreffelijk eten in een goed restaurant? Dat komt goed uit, want de Culinaire Fotospeurtocht van Groningen Evenementen heeft al deze gezellige ingrediënten en nog veel meer. Verken de stad met een fotocamera en geniet van een heerlijk diner in drie etappes.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Wie is de Rat Lunchspel in Groningen
Het ‘Wie is de Rat Lunchspel’ van Groningen Evenementen is een eersteklas lunch en een vermakelijk en spannend spel met twee teams, in het centrum van Groningen.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Lunch – Empire City Game – Borrel in Groningen
De Empire City Tablet Game is een waanzinnig gezelschapsspel waarbij teams het tegen elkaar opnemen om Groningen te veroveren. Net als het echte Empire City Game gaan jullie hotels, monumenten en hele straten opkopen terwijl elk team de tegenstander probeert af te troeven.  Voordat wij jullie van dit 'Life City Adventure' laten genieten, gaan jullie eerst even lekker lunchen in een voortreffelijk restaurant.
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
Rondvaart met Lunch en Fietstocht in Groningen
Groningen Evenementen heeft veel ervaring in het organiseren van een gezellige Rondvaart met Lunch en Fietstocht in Groningen.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Speurtocht Brunch in Groningen
Groningen gezellig verkennen op een originele en onderzoekende manier? Met de Speurtocht Brunch van Groningen Evenementen maken jullie van een groepsuitje of bedrijfsuitje iets bijzonders; een verrassende ontdekkingstocht door de fraaie oude binnenstad van Groningen.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Fietspuzzeltocht met Lunch en Borrelsloep in Groningen
Groningen Evenementen start in het Fietspuzzeltocht met Lunch en Borrelsloep arrangement uw dagje uit met een spannende speurtocht door het centrum van Groningen.
Vanaf 15 personen
6.0 uur
Favoriet
Walking Brunch met gids in Groningen
Kent u Groningen Evenementen' Walking Dinner? Bijna nog leuker is de Walking Brunch! Met uw gids heerlijk wandelen en brunchen langs de grachten van Groningen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Crazy Lunch spel in Groningen
Vrijgezellenfeestje? Iets bijzonders organiseren met vrienden of gewoon een zeer origineel bedrijfsuitje in de steigers zetten? Het Crazy Lunch Spel van Groningen Evenementen heeft de juiste ingrediënten: ludieke uitdagingen, een toefje hilarische spanning en vooral veel gezelligheid! Probeer eens een politieagente te kussen, bel eens aan bij een wildvreemde voor een kopje koffie of maak een kerstboom van een lantaarnpaal.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Crime City Brunch Game in Groningen
Maak in Groningen kennis met de crime city brunch game. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een overheerlijk 3-gangen brunch. Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en versla de concurrentie!
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Get the Picture Brunch in Groningen
De Get The Picture Brunch van Groningen Evenementen is ideaal voor dat ene bedrijfsuitje waar het ontdekken van de binnenstad van Groningen centraal staat. Get The Picture is meer dan het uitvoeren van fotografische opdrachten , dit event bevordert de teambuilding en zorgt ervoor dat iedereen zijn beste beentje voor zet. Tijdens het spel worden drie verschillende restaurants bezocht voor weer een nieuw culinair hoogtepunt.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Lunch – Wie is de Rat – Smartlappen in Groningen
Combineer een voortreffelijke lunch in de binnenstad van Groningen met een uitdagend en enerverend spelevenement. Wie is de Rat is een 'adventure game' dat wordt gespeeld in verschillende teams die verschillende uitdagingen moeten aangaan en waarbij gebruik gemaakt wordt van het openbaar vervoer om van en naar de diverse locaties te komen. In elk team is een saboteur aanwezig die zijn team in het geheim probeert te ondermijnen.
Vanaf 15 personen
5.5 uur
Favoriet
Moordlunch in Groningen
Onder het genot van een heerlijke uitgebreide lunch in het centrum van Groningen een lugubere moord op lossen. Net op het moment dat iedereen aan tafel plaats wil nemen komt Inspecteur Woudstra binnen. Er is iemand vermoord en een van jullie heeft het gedaan.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Get the Picture Winter Brunch in Groningen
Ook zo’n zin in een gezellige brunch, maar dan net even anders? Groningen Evenementen in Groningen helpt u graag verder, met de Get the Picture Winter Brunch.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Lunch – Crime City – Borrel in Groningen
Lekker eten, een life adventure game in Groningen beleven en even lekker naborrelen, dat is in essentie het Lunch - Crime City Tablet Game met Borrel groepsarrangement van Groningen Evenementen.
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
Rondleiding met Lunch en GPS-tocht in Groningen
U wandelt met de gids van Groningen Evenementen langs alle hoogtepunten van de stad Groningen, geniet van een heerlijke lunch naar eigen keuze en sluit af de leukste met GPS Tocht in Groningen.
Vanaf 15 personen
6.5 uur
Favoriet