Kies uit 13 Rondleidingen in Groningen

Van een culturele rondleiding langs bijzondere monumenten tot een ludieke of avontuurlijke rondleiding op een scooter, de speciale rondleidingen van Groningen Evenementen zijn voor iedereen die de stad Groningen op een speciale manier willen ontdekken. Reserveer onze Coole Scootertour met vrienden of maak een Walking Brunch met Gids, elke rondleiding heeft wel wat bijzonders en is geheel naar wens in te vullen. Wilt u na afloop ergens dineren of een rondleiding combineren met een boottocht of een andere activiteit? Neem contact op met onze medewerkers.

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Walking Dinner met gids in Groningen
Niets is leuker dan tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje verschillende restaurants in de binnenstad van Groningen ontdekken in combinatie met een gezellige stadswandeling.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Stadswandeling met gids in Groningen
Ontdek met Groningen Evenementen het altijd gezellige en historische centrum. Volg de gids naar de Grote markt, de Poelestraat en nog veel meer
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Fietstocht in Groningen
Welke Nederlander fietst er nou niet? Tijdens deze prachtige tocht door de stad Groningen maakt u kennis met stad en ommeland.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Steptocht in Groningen
Heerlijk genieten van alles dat Groningen te bieden heeft, en dat niet per fiets, gemotoriseerd voertuig of te voet? Nee! Maar per step. Voor de Steptocht in Groningen heeft Groningen Evenementen voor iedere deelnemer een step gereserveerd.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Beppen, Steppen & Opscheppen Diner
'Beppen, Steppen & Opscheppen van Groningen Evenementen is een culinaire ontdekkingstocht op de step. Een ideaal groepsuitje of zowel culinair als sportief tekeer te gaan in het mooie centrum van onze stad.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Walking Brunch met gids in Groningen
Kent u Groningen Evenementen' Walking Dinner? Bijna nog leuker is de Walking Brunch! Met uw gids heerlijk wandelen en brunchen langs de grachten van Groningen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Hofjes rondleiding in Groningen
Groningen Evenementen laat u bij de Rondleiding Hofjes genieten van de oudste Hofjes in de hectische binnenstad van Groningen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Kroegentocht in Groningen
Ben je een barhanger, feestbeest of kroegtijger en wil je wel eens de gezelligste kroegen van Groningen aan een nader onderzoek onderwerpen? Ga op stap met de professionele gids van Groningen Evenementen en ontdek alle gezellige horecapaleisjes die Groningen te bieden heeft. Geniet onderweg van sappige anekdotes, grappige kroegverhalen en verrassende vertellingen uit het echte leven.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Stadswandeling-op-maat in Groningen
Weinig is onmogelijk bij Groningen Evenementen! Dat slaat zeker ook op onze Stadswandeling-op-maat. Deze tour door Groningen kunt u dus zelf samenstellen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Beppen & Steppen Brunch in Groningen
Groningen Evenementen heeft voor iedereen die op een sportieve en gezellige wijze Groningen wilt verkennen een subliem 'éénbenig programma' op het menu staan. Lekker steppen samen met een soepel beppende stadsgids die van alles vertelt over de pleinen, gebouwen en monumenten waar jullie langs beppen en steppen. Die iets vertelt over het Groningen van toen en hoe de stad er tegenwoordig bij ligt..
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
High Tour in Groningen
Even lekker op stap met collega's, familie of vrienden in het centrum van Groningen?  De High Tour in Groningen is een bedrijfsuitje of groepsuitje van Groningen Evenementen dat bol staat van de verrassingen. Niet in de laatste plaats serveren wij u vlak na de rondleiding of stadswandeling een authentieke High Tea vergezeld van allerlei lekkernijen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Coole Scootertour in Groningen
Groningen en de omgeving van de stad verkennen op een scooter? Deze Coole Scootertour van Groningen Evenementen is speciaal bedacht voor elk groepsuitje of bedrijfsuitje waarbij mobiliteit voorop staat. Jullie rijden langs diverse bezienswaardigheden en fraaie landschappen en stoppen af en toe even om een leuk verhaal te horen van onze professionele gids.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Ver-wijn-erij – Stadswandeling – Diner
De Ver-wijn-erij, Stadswandeling en diner van Groningen Evenementen is het zoveelste culinaire succesnummer, een drietrapsraket met een stevige afdronk!
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet