Kies uit 4 Winteruitjes in Groningen

Op zoek naar een gezellig groepsuitje of bedrijfsuitje deze winter of zoekt u nog iets leuks om rond de kerstdagen te doen in Groningen? Bij Groningen Evenementen boekt u nu de origineelste dag- of avondarrangementen voor dat ene vrijgezellenfeest, voor zomaar een dagje uit in Groningen met familie of vrienden of dat feestelijke personeelsuitje met collega’s. Met onze uitdagende spelprogramma’s, teambuilding uitjes, gezellige rondleidingen, uitgebreide lunches en diners is het deze winter gewoon feest in Groningen! Uiteraard kunt u bij ons geheel op maat een winteruitje boeken. Alle hieronder weergegeven winterarrangementen kunnen naar wens worden aangepast en worden aangeboden met speciale winterkorting!

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Winter Walking Dinner in Groningen
Een leuk winteruitje in Groningen tijdens de feestdagen? Dat kan met de Winter Walking Dinner of een kerstdiner van Groningen Evenementen.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Crazy88 Winter Edition in Groningen
Een komisch, spannend en volkomen doorgedraaid spel met opdrachten in Groningen in de winter. Dat is de Crazy88 Winter Editon van Groningen Evenementen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Winter Moordspel in Groningen
Groningen Evenementen heeft in de winter een spannend en gezellig uitje: 'Groning's Winter Moordspel'. Midden in Groningen gaat u moordspel spelen en lekker dineren.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Get the Picture Winter Brunch in Groningen
Ook zo’n zin in een gezellige brunch, maar dan net even anders? Groningen Evenementen in Groningen helpt u graag verder, met de Get the Picture Winter Brunch.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet