Kies uit 15 Workshops in Groningen

Bekijk het volledige aanbod creatieve en gezellige workshops van Groningen Evenementen. Wij maken van elke workshop een heerlijk samenzijn met vrienden, familie of collega’s. Doe een ludieke Karaoke Contest met alle vrienden en vriendinnen of reserveer die ene unieke Cocktail Workshop voor de echte liefhebbers van tropische verrassingen. En zoals altijd, die lekkere Kookworkshop blijft natuurlijk altijd populair bij lekkerbekken die ook houden van een goed glas wijn. Meer weten over onze workshops? Neem contact op met onze medewerkers voor een volledig georganiseerde workshop op maat.

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Salsa Tapas Night in Groningen
Altijd al de uitdagende salsa dans willen leren? Dat kan tijdens de Salsa Workshop van Groningen Evenementen! Wij leren jullie de basisbeginselen van deze uitdagende dans, met behulp van professionals uit het vak!
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Tapasworkshop in Groningen
Bij binnenkomst wordt u ontvangen door één van onze ervaren koks die u de geschiedenis van deze heerlijke hapjes zal vertellen. Hoe zijn ze ontstaan, waar komen ze vandaan, en wat is het precies?
Vanaf 25 personen
4 uur
Favoriet
Cocktail Workshop in Groningen
De Cocktail Workshop van Groningen Evenementen is een verfrissend uitje waarna u iedereen kunt 'wow'-en met shakers. Onze shaker leert u van A tot Z hoe u de perfecte cocktail maakt.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Smartlappen Workshop in Groningen
Groningen Evenementen heet u welkom op een gezellige locatie in het hart van Groningen. Heerlijk meedeinen op echte originele smartlappen! Geniet van andermans drama.. Nou ja, met een dikke knipoog dan.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop Paaldansen in Groningen
Voor iedereen die zich willen bekwamen hier in, is de workshop Paaldansen van Groningen Evenementen, met enthousiaste begeleiding, in Groningen dé kans.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Schilderworkshop in Groningen
Voor de creatievelingen onder ons heeft Groningen Evenementen het ultieme uitje: de Schilderworkshop in Groningen! Beschilder uw eigen doeken onder leiding van deskundige artiesten.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Salsa workshop in Groningen
Even lekker de heupen losmaken begint met de Salsa Workshop van Groningen Evenementen. Wij zetten jullie groepsuitje of feestje in de steigers met één van de meest ritmische dansen van Zuid-Amerika. Onze dansinstructeurs en instructrices staan al op jullie te wachten in een gezellige dansschool in Groningen.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Wijnproeverij in Groningen
Groningen Evenementen heet u welkom in een proeflokaal in het hart van Groningen. Kom met uw vrienden of collegas (en een bob) naar de Wijnproeverij in Groningen en proef de lekkerste wijnen.  
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Pokerworkshop in Groningen
In een sfeervolle locatie in Groningen leert u in Groningen Evenementen' Pokerworkshop van een professionele leraar de spelregels van deze snel groeiende sport.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Graffiti Workshop in Groningen
Ontwerp je eigen piece of art tijdens de Workshop Graffiti spuiten in Groningen. Vind je eigen stijl en leer alles over deze kunstvorm. Wat is jouw handtekening?
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Bonbon Workshop in Groningen
Tijdens de Bonbon Workshop van Groningen Evenementen leert u de lekkerste Bonbons maken van de heerlijkste chocolade met de rijkste vullingen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Percussie Workshop Djembé in Groningen
Muziek is iets waar niemand zonder kan. Wat is er dan ook leuker dan muziek maken samen met vrienden, familie of collega’s?! De Percussie Workshop Djembé van Groningen Evenementen zorgt voor gezelligheid, teambuilding, en uiteraard een fantastische sfeer.
Vanaf 12 personen
1.0 uur
Favoriet
Karaoke Contest in Groningen
Groningen Evenementen nodigt u uit voor een spetterende party in hartje Groningen. In de Karaoke Contest zult u eindelijk uw bekenden uw zangtalent kunnen tonen.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Sexy Burlesque Workshop in Groningen
Dames opgelet: de leukste sexy Burlesque workshop vind je bij Groningen Evenementen in Groningen. Een uniek vrijgezellenuitje waar je alleen maar van kunt dromen!
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet
Workshop Lipdub in Groningen
Teambuilding op unieke wijze vorm geven, een videoclip voor de baas opnemen? Lipdubben is een rage, het is al tijden zeer populair bij verenigingen, bedrijven en andere groepen die iets speciaals willen doen. De Workshop Lipdub van Groningen Evenementen maakt het mogelijk dat jullie als groep, bedrijf, familie of vereniging  een prachtige videoclip opnemen. De gezichten worden gesynchroniseerd met het door jullie uitgezochte nummer. Wordt het 'We are the champions' van Queen of een populaire en hedendaagse carnavalshit?
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet