Scroll voor meer
050 820 02 88
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Reviews
8.4/10 gebaseerd op 9 reviews van Trustpilot
Ida
november 3, 2023
27 oktober was het zover
We hebben voor ons teamuitje het Flikken Groningen Lunchspel gedaan, Alles was netjes geregeld en ik ben goed op de hoogte gehouden van alles. Dit was fijn omdat ik al vroeg in het jaar gereserveerd had. Het was een enorm leuke dag. Het eten was goed verzorgd en het spel was ontzettend leuk. Kortom, voor herhaling vatbaar
Lees meer
Bianca
juni 14, 2023
MOORDSPEL DINER
We hebben een erg gezellig personeelsuitje gehad. Prima georganiseerd & voorbereid. De aanwezige acteur Hans heeft ervoor gezorgd dat het een geslaagde avond was. Ook de locatie Newscafe Groningen was goed, lekker gegeten ook. Kortom een aanrader het Moordspeldiner!
Lees meer
EM
januari 25, 2023
Ik hou van Holland dinerspel
Het ik hou van Holland dinerspel gespeeld. Was goed georganiseerd en erg gezellig. Vooraf is er duidelijke communicatie en afstemming geweest. Tijdens de avond zelf hebben we veel gelachen met de quiz master die de avond begeleidde.
Lees meer
Hidde
december 20, 2022
Leuke ervaring
Kort dag nog met 70 man een leuke historische tour kunnen maken door Groningen. 2 enthousiaste gidsen die veel konden vertellen over de historie en het studentenleven.
Lees meer
Jeannette Ramaker
november 19, 2019
Voor mijn 25 jarig jubileum hebben we…
Voor mijn 25 jarig jubileum hebben we de Escape Tablet Dinner gedaan. Je kan hier kiezen uit 3 verschillende restaurants voor het voorgerecht het hoofdgerecht en het nagerecht. Tussendoor ga je in groepen met een tablet opdrachten uitvoeren/oplossen. Het is erg leuk omdat er competitie in zit, je beweegt tussendoor en het eten is in 3 verschillende restaurants. Tevens zie je nog wat van Groningen. De begeleiding was top! Echt een aanrader!
Lees meer
Bakema
juni 23, 2019
Voor het vrijgezellenfeestje van mijn zusje Melanie
Voor het vrijgezellenfeestje van mijn zusje hebben we met een hele groep het "Ik hou van Holland spel" gedaan. De verschillende rondes waren heel leuk, we werden heel fanatiek en hebben veel gelachen! De presentatrice bracht de sfeer er goed in, de muziekvragen waren hilarisch en het rad maakte het nog heel spannend! Kortom, een aanrader!
Lees meer
Maria
juni 5, 2019
Geweldig!
Erg leuk en goed georganiseerd uitje! Wij hebben heel veel gelachen tijdens ons spel! Zeker voor herhaling vatbaar!
Lees meer
Angelique
mei 16, 2019
Super leuk uitje gehad met collega's
Super leuk uitje gehad met collega's! We begonnen met het Flikken spel en aansluitend een Walking Dinner met gids! De dag zelf is top verlopen en daarnaast ben ik ook erg tevreden over het contact met het kantoor vooraf en achteraf! Tot volgend jaar!
Lees meer
Joost Bijloo
maart 30, 2023
Vermakelijk spel
Vermakelijk spel. Leuke vragen en een goede spelbegeleider! De paingames zijn niet al te spannend maar zorgen wel voor voldoende hilariteit.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan