Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Walking Dinner in Groningen

Details over dit uitje
Walking Dinner Happen Stappen Tour Groningen Evenementen Amsterdam

Groningen Evenementen nodigt u uit voor een geweldig winteruitje tijdens de feestdagen, zoals u wilt: een Winter Walking Dinner of kerstdiner. Heerlijk genieten van een heerlijk driegangen diner in drie verschillende restaurants en een professionele gids die u tussendoor de leukste details over Groningen vertelt, dat is de Winter Walking Dinner van Groningen Evenementen.

Een heerlijk kerstdiner, bestaand uit de heerlijkste gerechten en een leuke stadswandeling na iedere gang door de mooie binnenstad naar een ander restaurant, waar u in een hele andere kerstsfeer beland.

De feestelijke avond wordt afgesloten met warme apfelstrüdel en glühwein! We kunnen geen sneeuw garanderen, maar we kunnen er wel sneeuwval voor u bij denken.

Genieten van een heerlijk kerstdier, de mooiste plekjes in Groningen en ook nog eens respect krijgen van uw weegschaal: dàt is de Winter Walking Dinner van Groningen Evenementen.

Programma-indicatie:

18.00 - 18.45 Voorgerecht
18.45 - 19.45 Wandeling
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Wandeling
22.00 - 22.30 Apfelstrüdel met glühwein

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants van uw keuze
  • Professionele gids (een echte Groninger met jarenlange ervaring)
  • Te Boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan