Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Percussie Workshop Djembé in Groningen

Details over dit uitje
Percussie Workshop Trommelen Djembe Groningen Evenementen Amsterdam

Muziek is iets waar niemand zonder kan. Wat is er dan ook leuker dan muziek maken samen met vrienden, familie of collega’s?! De Percussie Workshop Djembé van Groningen Evenementen zorgt voor gezelligheid, teambuilding, en uiteraard een fantastische sfeer.

Geen zorgen: ervaring is geen vereiste! Een professional uit het vak zal jullie de magie van de percussie leren. Naast het leren wordt er ook volop geswingd op de meest prachtige ritmes!

Samen gaan jullie de uitdaging aan om een ritme op te bouwen bestaande uit een aantal ritmische patronen. Dit zal uiteindelijk leiden tot een onwijs gaaf geheel!

Het klinkt misschien allemaal wat makkelijker dan je denkt... maar communicatie tussen de deelnemers is erg belangrijk! Wanneer jullie niet naar elkaar luisteren, ontstaat er chaos. Wanneer jullie wel naar elkaar luisteen, dan wordt er muziek gemaakt. Jullie non-verbale communicatie vaardigheden worden tijdens deze workshop dus aardig op de proef gesteld!

Verschillende Afrikaanse percussie instrumenten worden tijdens de workshop bespeeld: djembé, doundoun, sanbang, kenkeni, en verschillinde shakers en bellen.

Bij muziek hoort natuurlijk ook dans en zang. Er zal dan ook vaak gezongen worden, en tja... stil blijven zitten is onmogelijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Instrumenten
  • Locatiehuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal personen dat voor dit arrangement op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan