Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen & Steppen Brunch in Groningen

Details over dit uitje
Beppen Steppen Brunch Groningen Evenementen Amsterdam

Groningen Evenementen heeft voor iedereen die op een sportieve en gezellige wijze Groningen wilt verkennen een subliem 'éénbenig programma' op het menu staan. Lekker steppen samen met een soepel beppende stadsgids die van alles vertelt over de pleinen, gebouwen en monumenten waar jullie langs beppen en steppen. Die iets vertelt over het Groningen van toen en hoe de stad er tegenwoordig bij ligt.

Zeer toepasselijk, jullie persoonlijke stepgids is gespecialiseerd in verrassende anekdotes, politiek gekonkel, de meest recente aardbevingen en nog veel meer boeiende zaken die Groningen aangaan. Tussendoor wordt in drie verschillende restaurants even genoten van overheerlijke gerechten.

Verken de Grote Markt, bekijk het Goudkantoor, het Stadhuis, de Martinitoren, Prinsenhof, Vismarkt, Poelestraat, Peperstraat, er is teveel te bekijken eigenlijk. Voordeel is wel dat jullie behoorlijk snel van punt A naar punt B komen, want die steps rijden lekker soepel.

Na elk gerecht stappen jullie weer op de steppen en banen jullie je een weg door de stad. Jullie gids neemt het voortouw en zorgt ervoor dat achterblijvers niet verdwaald raken. Dan wordt het alweer tijd voor een ontspannen tussendoortje met een spectaculair gerecht op het menu...Ja, het is hard werken dat beppen en steppen.... niet te onderschatten!

Programma-indicatie:

12.00 - 13.00 Voorgerecht
13.00 - 13.45 Steptocht deel 1
13.45 - 15.00 Hoofdgerecht
15.00 - 15.45 Steptour deel 2
15.45 - 16.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen Brunch in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele gids (échte Groninger met jarenlange ervaring)
  • Sportieve steps
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip als jullie lekker door willen beppen:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te moeten rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat jullie in de diverse restaurants doorbrengen (excl. BTW), kunnen jullie gebruik maken van het drankarrangement, zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. Jullie kunnen ook gewoon voor minder personen boeken maar je komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan