Scroll voor meer
050 820 02 88
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen & Steppen Brunch in Groningen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Beppen & Steppen Brunch in Groningen

Groningen Evenementen heeft voor iedereen die op een sportieve en gezellige wijze Groningen wilt verkennen een subliem 'éénbenig programma' op het menu staan. Lekker steppen samen met een soepel beppende stadsgids die van alles vertelt over de pleinen, gebouwen en monumenten waar jullie langs beppen en steppen. Die iets vertelt over het Groningen van toen en hoe de stad er tegenwoordig bij ligt.

Zeer toepasselijk, jullie persoonlijke stepgids is gespecialiseerd in verrassende anekdotes, politiek gekonkel, de meest recente aardbevingen en nog veel meer boeiende zaken die Groningen aangaan. Tussendoor wordt in drie verschillende restaurants even genoten van overheerlijke gerechten.

Verken de Grote Markt, bekijk het Goudkantoor, het Stadhuis, de Martinitoren, Prinsenhof, Vismarkt, Poelestraat, Peperstraat, er is teveel te bekijken eigenlijk. Voordeel is wel dat jullie behoorlijk snel van punt A naar punt B komen, want die steps rijden lekker soepel.

Na elk gerecht stappen jullie weer op de steppen en banen jullie je een weg door de stad. Jullie gids neemt het voortouw en zorgt ervoor dat achterblijvers niet verdwaald raken. Dan wordt het alweer tijd voor een ontspannen tussendoortje met een spectaculair gerecht op het menu...Ja, het is hard werken dat beppen en steppen.... niet te onderschatten!

Programma-indicatie:

12.00 - 13.00 Voorgerecht
13.00 - 13.45 Steptocht deel 1
13.45 - 15.00 Hoofdgerecht
15.00 - 15.45 Steptour deel 2
15.45 - 16.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen Brunch in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele gids (échte Groninger met jarenlange ervaring)
  • Sportieve steps
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip als jullie lekker door willen beppen:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te moeten rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur dat jullie in de diverse restaurants doorbrengen (excl. BTW), kunnen jullie gebruik maken van het drankarrangement, zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. Jullie kunnen ook gewoon voor minder personen boeken maar je komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Worden de arrangementen van Groningen Evenementen alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen en begeleiders spreken diverse talen. Onze arrangementen kunnen in meerdere talen geboekt worden, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij onze prijzen bepalen op het minimale aantal dient u echter wel voor dit aantal personen te betalen, maar overleg met ons voor de mogelijkheden!
Waar in Groningen starten de arrangementen van Groningen Evenementen?
Veel van onze uitjes starten in het centrum van Groningen op loopafstand van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Groningen Evenementen begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Groningen Evenementen organiseert uitsluitend privé arrangementen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Groningen is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Groningen Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Groningen Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan