Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart met Lunch en Fietstocht in Groningen

Details over dit uitje
Fietstocht Fietsen Tour Groningen Evenementen Amsterdam

Groningen Evenementen heeft veel ervaring in het organiseren van een gezellige Rondvaart met Lunch en Fietstocht in Groningen.

11.30 - 12.30 Rondvaart

Geniet van de mooie pittoreske vaarwegen en de mooie statige panden. We zullen u op tijd weer terugbrengen voor het volgende gedeelte van het programma.

12.45 - 13.45 Lunch

Alle matrozen worden verwacht in een goed restaurant om van de lunch te genieten. Het passagieren wordt afgesloten met een sterke kop koffie of een goed glas melk. De schipper is alweer bezig zijn thuishaven te bereiken en zal elke verstekeling subbiet overboord....... ehh... aangeven bij de lokale autoriteiten!

14.00 - 16.30 Fietstocht Groningen

Onder leiding van onze deskundige gidsen begeeft u zich op een ijzeren ros en ontdekt u het mooie centrum van Groningen op een leuke manier. Een zacht briesje waait door uw haar, het zonnetje schijnt op uw gezicht en de gids vertelt onderweg allerlei leuke anekdotes. U kijkt eens opzij en ziet uw schipper de laatste verstekelingen overboord sodem....... ehh.... streng doch rechtvaardig toespreken.

Inclusief:
  • Rondvaart
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Fietsen
  • Pauze in typisch Groningens café
  • Professionele gids (échte Groningenmer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u met dit uitje niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan