Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Lunch spel in Groningen

Details over dit uitje
Crazy Lunch Spel Groningen Evenementen Amsterdam

Vrijgezellenfeestje? Iets bijzonders organiseren met vrienden of gewoon een zeer origineel bedrijfsuitje in de steigers zetten? Het Crazy Lunch Spel van Groningen Evenementen heeft de juiste ingrediënten: ludieke uitdagingen, een toefje hilarische spanning en vooral veel gezelligheid! Probeer eens een politieagente te kussen, bel eens aan bij een wildvreemde voor een kopje koffie of maak een kerstboom van een lantaarnpaal.

Uiteraard wordt tijdens de Crazy Game genoten van een voortreffelijke lunch. Sterker nog, Wij laten jullie drie verschillende horeca-etablissementen bezoeken. Goed voor de stevige trek en bovendien wel zo afwisselend! Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams die binnen de tijd zoveel mogelijk van alle uitdagingen moeten realiseren. Geen tijd dus om verlegen te zijn, stap erop af en maak van jullie uitje in Groningen een gebeurtenis die jullie je nog lang zal bijblijven.

Vragen of meer weten over onze Crazy Lunch? Wel erg nieuwsgierig geworden naar die opdrachten? Bel met onze professionele medewerkers en bespreek dat originele groepsuitje van A to Z!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crazy game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crazy game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Filmmateriaal wordt digitaal verzonden
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

KORTING

van € 59,50 p.p. nu € 52,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te moeten rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat je in de restaurants doorbrengt (excl. BTW), kan je gebruik maken van het drankarrangement, zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan