Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Game in Groningen

Details over dit uitje

Speel de hypermoderne virtuele Crime City game en ontdek Groningen met tablets en GPS in een spel waarbij teambuilding voorop staat.

Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel, ga de strijd met elkaar aan en versla uw concurrentie!

Naast het Crime City misdaadspel van Groningen Evenementen kunt u ook kiezen voor Empire City Game.

Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zo veel mogelijk buit. Samen met uw handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Worden jullie een beruchte straatbende?

Uiteraard hebben jullie niet volledig vrij spel. De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid. Wanneer de politie u vindt moet u ze omkopen met uw zuur verdiende buit. Houd goed contact via uw portofoons, zodat u de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig signaleert.

Gedurende het spel kunnen jullie ook de bankrekening van de concurrentie zien, hierdoor weet u precies wanneer u een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is uw kans.

We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig Gronings café.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje en
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan