Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Game Groningen

Details over dit uitje

Speel nu het leuke familiespel in Groningen. De Empire City Game; een hypermodern, virtueel, uitdagend GPS spel, dat Europa verovert en waarbij teambuilding voorop staat.

Naast de Empire City Game kunt u ook kiezen voor de Crime City Game in Groningen! Maak uw borst maar nat!

Bij het Empire City Gamespel bent u de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen.

Is uw team sneller en slimmer dan de concurrentie? Dan zal uw bankrekening het snelst groeien. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

U en uw teamleden krijgen meerdere tablets en portofoons mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, uw teamgenoten, de concurentie, de gebouwen en nog vele extra´s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u in sluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

U ziet tijdens het spelprogramma ook de bankrekening van uw concurrentie. Hierdoor weet u precies wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Ook uw kennis over de stad wordt getest. Weet u bijvoorbeeld wanneer de Martinikerk is gebouwd?

We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig Groningens café.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje en
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 – 19 personen: € 29,50 p.p. excl. BTW
20 – 29 personen: € 26,50 p.p. excl. BTW
30 -> personen: € 24,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Groningen Evenementen gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer