Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Game Groningen

Details over dit uitje

Speel nu het leuke familiespel in Groningen. De Empire City Game; een hypermodern, virtueel, uitdagend GPS spel, dat Europa verovert en waarbij teambuilding voorop staat.

Naast de Empire City Game kunt u ook kiezen voor de Crime City Game in Groningen! Maak uw borst maar nat!

Bij het Empire City Gamespel bent u de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen.

Is uw team sneller en slimmer dan de concurrentie? Dan zal uw bankrekening het snelst groeien. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

U en uw teamleden krijgen meerdere tablets en portofoons mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, uw teamgenoten, de concurentie, de gebouwen en nog vele extra´s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u in sluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

U ziet tijdens het spelprogramma ook de bankrekening van uw concurrentie. Hierdoor weet u precies wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Ook uw kennis over de stad wordt getest. Weet u bijvoorbeeld wanneer de Martinikerk is gebouwd?

We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig Groningens café.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje en
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan