Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Holland Lunch in Groningen

Details over dit uitje
Ik Hou Van Holland Lunch Groningen Evenementen Amsterdam

Feestmutsen, een prachtig ontworpen en toepasselijk decor, de leukste vragen en muziekfragmenten en alles met één centraal thema, ons eigen Holland dus. Onze eigen Hollandse artiesten, onze eigen karaktertrekken, onze klompen en tulpen, onze politici, onze sporters en niet te vergeten, onze BN-ers. Geniet van deze supergezellige spelshow van Groningen Evenementen met vrienden, familie of collega's en maak van dat feestje, groepsuitje of bedrijfsuitje een gezellige, melige en vooral vrolijke happening.

Het zijn niet de normale vragen die jullie tijdens deze Ik Hou van Holland Lunch’ krijgen voorgeschoteld! Ludiek en soms onthullend, maar vooral ook informatieve vragen over het wel en wee van Nederlandse artiesten en BN-ers, het sexuele gedrag van de gemiddelde loodgieter afgewisseld met opzwepende muziekfragmenten, alles komen jullie te weten door de diverse spelronden te spelen.

Jullie gezelschap wordt verdeeld in twee teams die spelen om de onnavolgbare Ik Hou van Holland Hoofdprijs. Niet gek voor een doorsnee middagje of avondje Groningen. met familie of vrienden...

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Groningen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens je knip trekken om je drankje af te moeten rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kan je gebruik maken van het drankarrangement, zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. Jullie kunnen ook gewoon voor minder personen boeken maar je komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan