Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit

Ik Hou Van Holland Quiz in Groningen

Details over dit uitje
Ik Hou Van Holland Quiz Spel Groningen Evenementen Amsterdam

Een feestelijk groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren? De 'Ik Hou van Holland Quiz' van Groningen Evenementen is hét evenement om jullie feestje of dagje uit in Groningen op de kaart te zetten.

En wat wel zo handig is, je hoeft niet naar een Tv-studio in 't land af te reizen om dit spel te spelen! Aan de hand van muzikale fragmenten en leuke quizvragen ga je het andere Ik Hou van Holland team op geheel melige wijze aftroeven. Even gezellig als het gelijknamige Tv-programma en net zo fraai aangekleed met een prachtig decor!

Onze enthousiaste en verbaal begaafde quizmaster staat voor jullie klaar om dit gezellige spelprogramma naar hogere sferen te brengen. Jullie voltallige gezelschap wordt opgedeeld in twee verschillende teams, één daarvan gaat er uiteindelijk met de 'Ik hou van Holland' hoofdprijs vandoor.

Wordt het de dames tegen de heren of het ene deel van jullie bedrijf of vereniging tegen het andere? Om te winnen zullen jullie wel wat moeten doen. Onze quizmaster stelt jullie allerlei verrassende en grappige vragen over BN-ers die recent in het nieuws waren, echte Hollandse hits van toen en nu en tal van ludieke vragen waarbij de Hollander en alles wat in ons kleine kikkerlandje gebeurt voorop staat.

Speel deze hilarische Ik Hou van Holland quiz en beantwoord de komische vragen, luister naar de gekke muziekfragmenten en zet een oranje petje op! Nog even en we beginnen die polonaise……

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Gezellige locatie hartje Groningen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

TIP:

Even lekker lunchen of dineren na of vlak voor onze Ik Hou van Holland quiz? Bespreek jullie wensen met onze medewerkers, wij organiseren jullie groepsuitje of bedrijfsuitje geheel op maat.

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. Jullie kunnen ook gewoon voor minder personen boeken maar je komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan