Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Groningen

Details over dit uitje
Moordlunch Moordspel Groningen Evenementen Amsterdam

Onder het genot van een heerlijke uitgebreide lunch in het centrum van Groningen een lugubere moord op lossen

Net op het moment dat iedereen aan tafel plaats wil nemen komt Inspecteur Woudstra binnen. Er is iemand vermoord en een van jullie heeft het gedaan.

Groningen Evenementen zorgt voor de juiste aankleding en scripts voor iedere deelnemer zodat u de rol van uw leven kan spelen.

Deze middag helpt u onze Inspecteur Woudstra met het oplossen van een moord. Het licht wordt gedimt... Bent u ertoe instaat? Bent u een moordenaar? Of bent u juist de speurneus die de moord op weet te lossen? Bent u de gruwelijke, gemene maffiabaas of juist de gelikte, perfect geklede zakenman die altijd een goed alibi heeft?

Geniet van deze combinatie van theater en culinaire uitspattingen, waar de onderwereld hoognodig moet worden ontmaskerd! De winnaar is diegene die de moordenaar in het cachot krijgt!

Uw moordspel combineren met een fantastische rondvaart of een leuke stadswandeling? Bel met onze medewerkers, zij kunnen uw familie-uitje, vriendenreünie of vrijgezellenfeest nog leuker maken!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

TIP:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan