Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Diner in Groningen

Details over dit uitje

Genieten van de lekkerste muziek en nog heerlijk dineren ook? Het is één van onze meest populaire groepsuitjes en bedrijfsuitjes. Het Popquiz Diner van Groningen Evenementen zorgt altijd voor de nodige hilariteit. Uiteraard kunnen we de quiz helemaal op jullie wensen afstemmen.

Naar welke categorie(ën) gaat uw voorkeur uit?

- 60’s & 70’s
- 80’s & 90’s
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers

Laat zien hoeveel jullie daadwerkelijk weten van artiesten zoals Blaudzun, The Common Linnets , Gers Pardoel en tal van andere nationale en internationale artiesten. De vragen en muzieknummers worden op jullie afgevuurd door onze eigen enthousiaste showmaster.

Jullie gezelschap wordt verdeeld in gelijke groepen waarna de quiz kan beginnen. We bouwen de show rustig op met enkele muzikale kennisvragen.

Jullie zullen zeker niet met een lege maag naar huis gaan, want de quizrondes worden afgewisseld met diverse culinaire hoogstandjes. Dit arrangement is daardoor de ideale mix van spel en ontspanning!

Inclusief:
  • Popquiz
  • Enthousiaste quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie hartje Groningen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 29 personen € 55,50: NU € 51,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 53,50: NU € 49,50 p.p. excl. BTW

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje op onze site staan aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Groningen Evenementen gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer