Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Diner in Groningen

Details over dit uitje
Popquiz Dinner A Gogo Dancing Groningen Evenementen Amsterdam

Genieten van de lekkerste muziek en nog heerlijk dineren ook? Het is één van onze meest populaire groepsuitjes en bedrijfsuitjes. Het Pop quiz Diner van Groningen Evenementen zorgt altijd voor de nodige hilariteit. Uiteraard kunnen we de quiz helemaal op jullie wensen afstemmen.

Naar welke categorie(ën) gaat uw voorkeur uit?

- 60’s & 70’s
- 80’s & 90’s
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers

Laat zien hoeveel jullie daadwerkelijk weten van artiesten zoals Blaudzun, The Common Linnets , Gers Pardoel en tal van andere nationale en internationale artiesten. De vragen en muzieknummers worden op jullie afgevuurd door onze eigen enthousiaste showmaster.

Jullie gezelschap wordt verdeeld in gelijke groepen waarna de quiz kan beginnen. We bouwen de show rustig op met enkele muzikale kennisvragen.

Jullie zullen zeker niet met een lege maag naar huis gaan, want de quizrondes worden afgewisseld met diverse culinaire hoogstandjes. Dit arrangement is daardoor de ideale mix van spel en ontspanning!

Inclusief:
  • Popquiz
  • Enthousiaste quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie hartje Groningen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje op onze site staan aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan