Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit

Walking Dinner met gids in Groningen

Details over dit uitje
Walking Dinner Happen Stappen Tour Groningen Evenementen Amsterdam

Niets is leuker dan tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje verschillende restaurants in de binnenstad van Groningen ontdekken in combinatie met een gezellige stadswandeling. Voor iedereen die lekker wilt dineren en ook nog wilt genieten van de mooiste culturele en historische anekdotes, heeft Groningen Evenementen het ultieme Walking Dinner uitgevonden. Ga op culinaire en culturele ontdekkingsreis en laat u verrassen door de verschillende bezienswaardigheden en lekkernijen.

Het Walking Dinner van Groningen Evenementen kan achter elk ander arrangement worden toegevoegd. Dus als u samen met vrienden, familie of collega's een volledig verzorgd uitje in Groningen wilt regelen, denk dan ook eens aan dit bijzonder gezellige avondarrangement als feestelijke afsluiting!

Programma-indicatie:

18.00 - 18.45 Voorgerecht
18.45 - 19.45 Rondleiding
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Rondleiding
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele gids (échte Groninger met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje op onze site staan aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan