Scroll voor meer
050 820 02 88
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars spel in Groningen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Ranking the Stars spel in Groningen

Op zoek naar een onwijs leuk spel waarbij jullie elkaar beter leren kennen? Speel dan Ranking the Stars van Groningen Evenementen!

Wie heeft er wat te verbergen? Jaja... er zullen wat geheimen op tafel gegooid worden tijdens het spel!

Voorafgaand aan het uitje vullen jullie een vragenlijst in, waarbij u vragen over uzelf beantwoordt en waarbij u uw vrienden, familie of collega’s gaat ‘ranken’.

Wie uit jullie gezelschap is de perfecte schoonzoon of -dochter? Wie werd er vroeger het vaakst de klas uitgestuurd? Onder leiding van een enthousiaste quizmaster worden de antwoorden op alle vragen bekend gemaakt.

De vragen kunnen worden aangepast naar uw wensen! De vragenlijsten worden door ons verwerkt naar een spectaculaire quiz!

In teams zullen jullie tegen elkaar gaan strijden. Welk team bezit de meeste kennis over de andere teams? Het spel is opgebouwd uit vier rondes, waarbij er langzamerhand naar een hoogtepunt toe wordt gewerkt!

Ronde 1 & 3

In deze rondes wordt duidelijk wie wie ècht goed kent. Diverse meerkeuzevragen en open vragen zullen worden gesteld door de quizmaster. Wat wilden de anderen vroeger worden toen ze klein waren? Met wie zouden ze weleens een beschuitje willen eten? Alles wordt tijdens deze rondes onthuld...

Ronde 2 & 4

In deze rondes worden de vooraf ingevulde vragenlijsten gebruikt. Jullie moeten namelijk gaan inschatten hoe de groep ‘gerankt’ heeft! Hoe hoog bent u door de anderen geklasseerd per kwestie? De quizmaster zal een team uitnodigen om hun antwoorden toe te lichten. Aiiii... dat kan nog wel eens een gevoelige kwestie worden!

Welk team kent de rest het best? Dit team zal er aan het eind van het spel met de prijs vandoor gaan!

Inclusief:
  • Enthousiaste quizmaster
  • Prijs voor de winnaar
  • Toplocatie in het centrum van Groningen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal personen dat voor dit arrangement op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken, maar dan komt u uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Worden de arrangementen van Groningen Evenementen alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen en begeleiders spreken diverse talen. Onze arrangementen kunnen in meerdere talen geboekt worden, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij onze prijzen bepalen op het minimale aantal dient u echter wel voor dit aantal personen te betalen, maar overleg met ons voor de mogelijkheden!
Waar in Groningen starten de arrangementen van Groningen Evenementen?
Veel van onze uitjes starten in het centrum van Groningen op loopafstand van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Groningen Evenementen begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Groningen Evenementen organiseert uitsluitend privé arrangementen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Groningen is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Groningen Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Groningen Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan