Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Popquiz in Groningen

Details over dit uitje
Popquiz A Gogo Groningen Evenementen Amsterdam

Altijd al eens je muziekkennis willen testen tijdens een gezellige quiz? Met de Popquiz van Groningen Evenementen zet je elk bedrijfsuitje of groepsuitje muzikaal in de steigers. De meest bekende hits komen voorbij en jullie kunnen zelf kiezen voor een genre of een periode om de quiz in te vullen. Jullie zijn van harte welkom op een gezellige locatie in de binnenstad van Groningen om je eigen Pop quiz a Gogo te spelen. Zonder Leo Blokhuis, maar met onze eigen muziekgoeroe!

Kies bijvoorbeeld uit:

- 60’s & 70’s
- 80’s & 90’s
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers

Jullie gezelschap wordt verdeeld in groepen waarna de quiz kan beginnen. We bouwen de show rustig op met enkele kennisvragen. Snel reageren is tijdens het spelen van de quiz uiteraard van grote waarde.

Onze eigen ervaren quizmaster wil natuurlijk niet alleen de uitvoerende artiest weten maar komt met speciale vragen op de proppen waar je wel eventjes over moet nadenken. Door welke band is dat ene liedje ook al weer gecoverd? Welk gitarist of frontman verhuisde vervolgens naar een andere concurrerende band? Vragen voor de echte muziekkenners dus!

Dus, ga ervoor, druk op de knoppen, zing mee, denk na en win de onovertroffen  ‘Popquiz-hoofdprijs’

Inclusief:
  • Enthousiaste Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Locatie hartje Groningen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. Jullie kunnen ook gewoon voor minder personen boeken maar je komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan