Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Groningen Lunchspel

Details over dit uitje

Zijn jullie er klaar voor om als echte detectives op pad te gaan? Los een geheimzinnig moordmysterie op tijdens Flikken Groningen van Groningen Evenementen! Naast het oplossen van dit mysterie zullen jullie ook genieten van een heerlijke lunch in drie verschillende restaurants, die jullie zelf uitkiezen. Goede detectives moeten natuurlijk wel goed verzorgd worden. Met een lege maag komen we nergens!

Tijdens dit spannende spel in het centrum van Groningen gaan jullie op zoek naar het moordwapen en de moordenaar om dit mysterie op te lossen. Is jullie onderzoeksteam klaar om dit mysterie op te lossen?

Het gezelschap wordt verdeeld in meerdere onderzoeksteams. Ieder team krijgt een dossier mee met hierin de route en een aantal aanwijzingen die zich in de stad bevinden en jullie kunnen helpen deze moord op te lossen! Wat was het motief, wie is de dader en wat is het moordwapen? Via verschillende opdrachten brengen wij jullie kris kras door het centrum van de stad om informatie te verzamelen. Wie lost het eerst deze moord op en is dus het beste onderzoeksteam? Gaan je handen al jeuken?

Tijdens het laatste gerecht zal jullie begeleider checken of ieder document afgesloten kan worden en of de moordenaar achterhaald is.

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Flikken game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Flikken game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Gezellige begeleiding
  • 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
  • Spelbenodigdheden
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor de winnende speurneuzen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan