Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Diner in Groningen

Details over dit uitje

Wilt u Groningen gaan ontdekken op een gezellige en originele manier? Het Speurtocht Diner in Groningen van Groningen Evenementen biedt u een uitgelezen kans om Groningen op een verrassende manier te gaan verkennen.

In teams van vijf tot acht personen gaat u met een kaart en opdrachten het centrum van de stad in. Voor het compleet maken van de opdrachten diet u echt goed om u heen te kijken, na te denken en te doen!

Tussendoor geniet u van een heerlijk hoofdgerecht waar u uw ervaringen in Groningen direct nogmaals met uw gezelschap kunt bespreken.

Op naar deel twee van de speurtocht! Los met uw voltallige team de vraagstukken op om daarna direct te sprinten naar het nagerecht dat op u staat te wachten en misschien geldt dat ook wel voor de hoofdprijs...

Programma indicatie:

18.00 - 18.45 Voorgerecht
18.45 - 19.14 Speurtocht deel 1
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid driegangen diner
  • Vragen- en opdrachten boekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te moeten rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat je in de restaurants doorbrengt (excl. BTW), kan je gebruik maken van het drankarrangement, zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan