Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Candyman vrijgezellenfeest in Groningen

Details over dit uitje
The Candyman Vrijgezellenfeest Groningen Evenementen Amsterdam

Ga op avontuur in Groningen met ‘The Candyman’ en beleef met Groningen Evenementen het leukste vrijgezellenfeest ooit.

The Candyman likes to hug, pose, dance, drink and arty. En zijn vrienden doen natuurlijk vrolijk mee!

Tijdens dit ultieme vrijgezellendag wordt de vrijgezel omgetoverd tot Candyman of Candygirl. En gehuld in dit anonieme candyman-pak gaat de Candyman met zijn team knotsgekke uitdagingen aan in het centrum van de stad.

Candyman is een tikkeltje ondeugend en altijd vrolijk! Jullie zullen over de grond rollen van het lachen en dit wordt allemaal op de camera vast gelegd voor later!

Na afloop gaan we bijkomen in een een gezellig café en gaan we samen nagenieten onder het genot van een lekkere borrel. De filmpjes worden naderhand digitaal naar jullie toegestuurd, zodat je deze dag elke keer weer kan herbeleven.

Ook is ‘ De Candyman’ geschikt als gecombineerde vrijgezellendag. Tegen een kleine meerprijs strijden de aanstaande bruid en bruidegom als Candyman en/of Candygirl tegen elkaar en gaan ze met hun eigen team het avontuur tegemoet.

Natuurlijk zullen de partners elkaar spontaan tegenkomen en de ‘Candyman Battle’ zal de stad op haar grondvesten doen schudden!

De twee teams strijden dan om de enige echte Candyman Hoofdprijs die bij de prijsuitreiking in ontvangst genomen zal worden.

Inclusief:
  • Begeleiding
  • 1 drankje
  • Candymansuit
  • Drankje voor onderweg
  • Filmcamera tijdens het spel
  • De filmpjes worden digitaal verstuurd

Het minimale aantal personen dat voor dit arrangement op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken, maar dan komt u uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan