Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Pain Game in Groningen

Details over dit uitje

Op zoek naar een sensationeel en waanzinnig spelprogramma om jullie vrijgezellenfeest of groepsuitje in Groningen op de kaart te zetten? De Pain Game van Groningen Evenementen is natuurlijk bekend van Tv, maar is nu geheel op maat en met echte melige en hilarische pijnspelletjes voor jullie te organiseren. Ken je de Pain Game nog niet? Check even op YouTube en begin alvast met een glimlach!

De Pain Game is een echte teamsport. Jullie strijden tegen elkaar in teams van drie of vier personen en mogen de diverse vragen die onze spelbegeleider op jullie afvuurt zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Na drie foute antwoorden is iemand uit jullie team de klos en diegene moet de Pain Game zien te doorstaan. Laat je even subtiel molesteren door onze 'leather girl' of geef even wat kakkerlakken door van mond tot mond. Jazeker, ook bij Groningen Evenementen houden we van vies en griezelig!

We nemen tussendoor even een kleine pauze voor een lunch, drankje of biertje en gaan door met de volgende ronde. Het beste team gaat naar huis met een prachtige prijs. Maar wie er ook wint, deelname is naar onze mening al een high five waard! De Pain Game is geen 'gevaar voor de volksgezondheid', het moet wel leuk blijven natuurlijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Jullie spelprogramma combineren met diner of lunch?

Combineer deze Pain Game van Groningen Evenementen met andere spelprogramma's of themafeesten voor een compleet vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje in Groningen! Even ontspannen bijkomen van dit enerverende spelprogramma? Wat dachten jullie van een lekker diner? Alles is mogelijk!

Het minimale aantal personen dat voor dit arrangement op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. Jullie kunnen ook gewoon voor minder personen boeken maar je komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan