Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Barbecuesloep in Groningen

Details over dit uitje

De beste BBQ avond begint met een ontspannen boottocht op het water. Groningen Evenementen heeft voor elk familie-uitje, groepsuitje of bedrijfsuitje een BBQ sloepvoor u klaar liggen, gevuld met alles wat een uitgebreide BBQ nodig heeft. Het is een eersteklas en uitgebreid diner op het water. Terwijl u geniet van een goed glas wijn en een heerlijk stukje vlees, zet de schipper een mooie koers uit naar nieuwe vergezichten.

De boottochten van Groningen Evenementen laten de meest bekende waterwegen in en rond de stad zien. Langs de Zuiderhaven en langs het oude museum, een stukje varen op de Hoge en Lage Aa richting de Noorderhaven of koers zetten naar het Reitdiep, het kan allemaal. Wilt u vooraf de exacte route of duur van deze rondvaart bepalen? Neem contact op met onze medewerkers en informeer naar de mogelijkheden.

Inclusief:
  • Uitgebreide barbecue
  • Privé sloep met schipper
  • Drankjes uit de Hollandse bar (bier, fris en wijn)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Let op! Wegens brandgevaar wordt de barbecue in de keuken bereid en aan boord gebracht.

Alleen een sloep huren om de vaarwegen in en rondom Groningen te verkennen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren maar wel inclusief schipper! Zo bepaalt u zelf waar u allemaal naartoe vaart. Neem contact op met onze medewerkers en informeer naar de mogelijkheden!

Het minimale aantal personen dat voor dit vaararrangement op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken maar u komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan