Scroll voor meer
050 820 02 88
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dit uitje is al 1 keer geboekt in de afgelopen maand

The Wedding Planner game in Groningen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
The Wedding Planner game in Groningen

Op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Groningen? Zoek niet verder! Met The Wedding Planner Tablet game van Groningen Evenementen wordt uw vrijgezellenfeest er een om nooit te vergeten!

The Wedding Planner Tablet game is een virtuele game waarbij jullie opdrachten moeten uitvoeren dwars door het centrum van Groningen.

Morgen is DE grote dag, je stapt samen met je geliefde in het huwelijksbootje. Maar... jullie komen erachter dat de ceremoniemeester er een zooitje van heeft gemaakt. Er is nagenoeg niets geregeld voor jullie huwelijk.

Hier moeten jullie natuurlijk iets aan doen om er alsnog een bijzondere dag van te maken!

Jullie gezelschap zal in teams worden verdeeld, waarbij jullie met behulp van een tablet door de stad worden geleid. Onderweg moeten jullie zoveel mogelijk munten verzamelen waarmee jullie zaken kunnen regelen en producten mee kunnen betalen die nodig zijn voor het huwelijk. Wat is een bruiloft zonder ringen, een troujurk, taart, etc.?

Alle benodigdheden dienen vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie. Lukt het jullie om alles op tijd te regelen??

Alsof de tijdsdruk nog niet genoeg was: er zijn virtuele figuren aan het spel toegevoegd. Voorbeelden zijn de limousine chauffeur, de fotograaf, maar ook de vervelende exen van de bruid en de bruidegom! Deze moeten jullie proberen te ontwijken, anders kunnen zij nog weleens flink wat roet in het eten gooien!

Na afloop van het spel vindt er een prijsuitreiking plaats waarbij het beste team een prijs zal ontvangen. Dit gebeurt uiteraard onder het genot van een welverdiend drankje!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 drankje
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal dat staat aangegeven op onze website is geen vaststaand gegeven. U kunt met minder personen deelnemen, mits u voor het minimale aantal betaalt.

Worden de arrangementen van Groningen Evenementen alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen en begeleiders spreken diverse talen. Onze arrangementen kunnen in meerdere talen geboekt worden, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij onze prijzen bepalen op het minimale aantal dient u echter wel voor dit aantal personen te betalen, maar overleg met ons voor de mogelijkheden!
Waar in Groningen starten de arrangementen van Groningen Evenementen?
Veel van onze uitjes starten in het centrum van Groningen op loopafstand van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Groningen Evenementen begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Groningen Evenementen organiseert uitsluitend privé arrangementen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Groningen is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Groningen Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Groningen Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan