Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit

The Wedding Planner game in Groningen

Details over dit uitje
The Wedding Planner Vrijgezellenfeest Groningen Evenementen Amsterdam

Op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Groningen? Zoek niet verder! Met The Wedding Planner Tablet game van Groningen Evenementen wordt uw vrijgezellenfeest er een om nooit te vergeten!

The Wedding Planner Tablet game is een virtuele game waarbij jullie opdrachten moeten uitvoeren dwars door het centrum van Groningen.

Morgen is DE grote dag, je stapt samen met je geliefde in het huwelijksbootje. Maar... jullie komen erachter dat de ceremoniemeester er een zooitje van heeft gemaakt. Er is nagenoeg niets geregeld voor jullie huwelijk.

Hier moeten jullie natuurlijk iets aan doen om er alsnog een bijzondere dag van te maken!

Jullie gezelschap zal in teams worden verdeeld, waarbij jullie met behulp van een tablet door de stad worden geleid. Onderweg moeten jullie zoveel mogelijk munten verzamelen waarmee jullie zaken kunnen regelen en producten mee kunnen betalen die nodig zijn voor het huwelijk. Wat is een bruiloft zonder ringen, een troujurk, taart, etc.?

Alle benodigdheden dienen vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie. Lukt het jullie om alles op tijd te regelen??

Alsof de tijdsdruk nog niet genoeg was: er zijn virtuele figuren aan het spel toegevoegd. Voorbeelden zijn de limousine chauffeur, de fotograaf, maar ook de vervelende exen van de bruid en de bruidegom! Deze moeten jullie proberen te ontwijken, anders kunnen zij nog weleens flink wat roet in het eten gooien!

Na afloop van het spel vindt er een prijsuitreiking plaats waarbij het beste team een prijs zal ontvangen. Dit gebeurt uiteraard onder het genot van een welverdiend drankje!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 drankje
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimale aantal dat staat aangegeven op onze website is geen vaststaand gegeven. U kunt met minder personen deelnemen, mits u voor het minimale aantal betaalt.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan