Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Graffiti Workshop in Groningen

Details over dit uitje
Graffiti Workshop Groningen Evenementen Amsterdam

Ontwerp uw eigen piece of art tijdens de Workshop Graffiti spuiten in Groningen. Vind uw eigen stijl en leer alles over deze kunstvorm. Wat is uw handtekening?

Tijdens deze workshop creëert iedereen een eigen piece en wordt het vakjargon u uitgebreid toegelicht.

U denkt nu misschien nog, een piece... wat is dat? ( vakjargon wat gebruikt wordt door de echte graffiti kunstenaars en is gewoon een ander woord voor een graffiti werk. En dan denkt u: kunstenaars? Ja natuurlijk zijn het kunstenaars!)

Na deze workshop zult u alle vakjargon compleet kunnen

Natuurlijk wordt er ook illegaal ‘getagd’ (heb je weer zo’n woord) en worden er soms zaken door beschadigd, maar vaak is het wel degelijk kunst!

Tijdens deze workshop leert u alles over de historie van graffiti en worden diverse technieken voor het Graffiti spuiten. En uiteraard kunt u zelf aan de slag met de spuitbus, creativiteit, team spirit en talent.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal
  • Locatie Groningen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Op verzoek kan ook een wat meer gespecialiseerde workshop worden gehouden. Namelijk de Licht-Graffiti workshop of de Stencil-Art workshop. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan