Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Lipdub in Groningen

Details over dit uitje
Workshop Lipdub Groningen Evenementen Amsterdam

Teambuilding op unieke wijze vorm geven, een videoclip voor de baas opnemen? Lipdubben is een rage, het is al tijden zeer populair bij verenigingen, bedrijven en andere groepen die iets speciaals willen doen. De Workshop Lipdub van Groningen Evenementen maakt het mogelijk dat jullie als groep, bedrijf, familie of vereniging een prachtige videoclip opnemen. De gezichten worden gesynchroniseerd met het door jullie uitgezochte nummer. Wordt het 'We are the champions' van Queen of een populaire en hedendaagse carnavalshit?

Lipdubben is eigenlijk playbacken, maar dan op zo'n manier dat het bijna niet van echt te onderscheiden is. De technologie maakt het mogelijk dat de clip er echt 'gelikt' uit gaat zien. Het enige dat jullie moeten doen is een muziekfragment of song aandragen.

Zo komen afwisselend en in verschillende ´shots´ de zangers en zangeressen in beeld en lijkt het alsof ze zelf het liedje zingen. Onder de bezielende leiding van onze eigen Lipdub professionals, leggen we in korte tijd een complete videoclip vast. Helemaal zoals jullie het willen!

Natuurlijk bepalen we samen vooraf hoe de videoclip er ongeveer uit moet zien. Groningen Evenementen zet daarna de regie aan het werk om de muziek perfect te synchroniseren met de opgenomen beelden.

Inclusief:
  • Locatie hartje Groningen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Groningen Evenementen kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje of bedrijfsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. Jullie kunnen ook gewoon voor minder personen boeken maar je komt dan uit op een hogere gemiddelde prijs per persoon.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan