Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bingo in Groningen

Details over dit uitje
bingo amsterdam

Speel mee met Groningen Evenementen tijdens het Bingo in Groningen en maak kans op de leukste prijsjes. Dit spel zit boordevol met meligheid en wordt afgewisseld met feestelijke bingomuziek!

Laten we beginnen met het rechtzetten van het idee dat het spel Bingo -of kienen, wat u wilt- enkel en alleen voor de ouderen onder ons is.

Het feit dat wij allemaal wel eens hebben gebingood (hoe schrijf je dat…?) in het buurthuis, op de camping of op een kinderverjaardag geeft dit wel aan! En wij zijn niet allemaal 'ouderen onder ons'! Toch?

En wij hadden bij het spelen van dit spel evengoed een hoop plezier! Toch?

Inclusief:
  • Professionele presentatie
  • Leuke prijzen voor de winnaars!
  • Locatie hartje Groningen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Al deze prachtige prijzen kunt u optioneel bestellen tegen een voordelige meerprijs om uw bingo nog leuker te maken! Kies uit deze vier pakketten:

Standaard:

Een mooi prijzenpakket met 9 originele prijzen waaronder maar liefst 3 luxe prachtprijzen voor het voordelige bedrag van € 125,-.

Standaard Plus:

Ons best verkochte en meest populaire prijzenpakket met 9 prijzen waaronder 6 luxe verassingen voor € 200,-.

Deluxe:

Het luxe pakket! 9 extra luxe prijzen voor een hele prettige bingo!, voor € 250,- bent u helemaal klaar voor een enerverende bingodag!

Gold Star:

Het Deluxe-pakket inclusief een waanzinnige extra hoofdprijs, namelijk een digitale camera van 12 Megapixels. Alles voor de voordelige prijs van € 300,-! (hiervoor krijgt ieder een extra ticket)

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan