Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Sportquiz in Groningen

Details over dit uitje
Grote Sportquiz Groningen Evenementen Amsterdam

Een ontspannen uitje voor de sportieve groep? Groningen Evenementen heeft de Grote Sportquiz: een afwisselende quiz in een gezellige kroeg in Groningen.

Een Sportquiz, gemengd met een vleugje 'Ik Hou van Holland' zorgt voor een fantastische ambiance.

In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. De quiz zal voornamelijk betrekking hebben op Nederlandse sporters en Nederlandse sportprestaties.

Weten jullie nog wie de laatste Elfstedentocht won? Welke sporter de meeste Olympische plakken heeft vergaard? We passen de moeilijkheidsgraad volledig aan naar uw wens.

Om de sfeer te verhogen hebben we nog enkele andere rondes bedacht. Wat dacht u van het hi-la-rische onderdeel 'Nederlandse sporters raden'? En ook de ronde 'petje op, petje af' mag natuurlijk niet ontbreken.

Het beste team zal uiteindelijk onderling strijden om de felbegeerde hoofdprijs in een bloedstollende finale. Wie mag zich kronen tot de enige echte sportkenner van het gezelschap?

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Beeld & geluidsfragmenten
  • Oranje attributen
  • Een prijs voor de winnaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan