Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Dinner Tablet Game in Groningen

Details over dit uitje

Uitdagend bedrijfsuitje of groepsuitje organiseren? De Empire City Dinner Tablet Game van Groningen Evenementen speelt zich af in de gezellige binnenstad rond de Martinitoren.

Jullie gaan geld verdienen, wel virtueel geld natuurlijk maar op een hele uitdagende manier. In teams gaan jullie aan het werk om een vastgoedportefeuille op te bouwen.

In het eerste restaurant krijgen alle teamleden meerdere GPS tablets en portofoons uitgereikt want ook communiceren is tijdens dit avontuur belangrijk. Op elke tablet zien jullie een plattegrond van de stad, waarop jullie zelf, jullie teamgenoten, de concurrentie, de diverse te 'veroveren' gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Tijdens het nuttigen van het voorgerecht krijgen jullie uitgebreid te horen wat wel en wat niet mag tijdens deze Virtuele Game.

Dan wordt het tijd om de stad in te gaan. Door gebouwen in te sluiten komen deze in jullie portefeuille, maar let op! Als de tegenstander jullie team insluit stelen ze geld van jullie rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best! Tussendoor wordt nog even een tweede restaurant bezocht voor een voortreffelijk hoofdgerecht.

We sluiten de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht. Het Empire City Dinner Game is echt een uitje om samen met een grotere groep vrienden of collega's te doen.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door u gewenste avond!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimale aantal personen dat voor dit groepsuitje op onze site staat aangegeven is geen vaststaand gegeven. U kunt ook gewoon voor minder personen boeken, mits u voor het minimale aantal personen betaalt.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan