Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Groningen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strip Diner in Groningen

Details over dit uitje
Strip Diner Striptease Groningen Evenementen Amsterdam

'Vrijgezellig' een avondje uit met vrienden of vriendinnen en even wat rode blosjes op de wangen krijgen tijdens een lekker diner? Welkom bij het Strip Dinner van Groningen Evenementen, de ultieme combinatie van erotisch entertainment en culinaire hoogstandjes en dus bij uitstek het verrassende groepsuitje voor vrijgezellen die hun vriend of vriendin even op een ludieke manier in 't zonnetje willen zetten.

Voordat we het programma erotisch entertainment opstarten, moet er eerst even uitbundig worden feestgevierd en gedineerd.

Na een heerlijk 3 gangen diner in het centrum van Groningen zal een vrouwelijke of mannelijke stoot de temperatuur laten stijgen door een spannende Striptease.

Prima geschikt voor een bachelor bash, een vrij gezellige knalfuif of voor die dames en heren die nog twijfelen over hun geaardheid of die hormonaal in de war zijn!

Inclusief:
  • Verleidelijke stoot van een Stripper (man of vrouw)
  • Uitgebreid 3 gangen diner
  • Locatie hartje Groningen
  • Hormonale activering! (geheel gratis)
  • Te boeken op jouw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan